Cure hvala na komplimentima, bas ste divne 💐😘
Fenjer i ja volim ovu haljinicu, jest da je jedina u koju stanem al ipak 😄
Bebac ajme super au slikice,bas je simpa Mikele u maloj kosari, slatkis jedan veliki 💞😍
Vrapcic a princezice nase lijepe, mala nasa manekenkica 💕🥰
Cijepljenje ja sam malog uredno po planu i programu, ljeto nema nikakve veze, temperatura tijela bebe je bitna a ne vanjska, to su one teorije zavjere antivaxera da nije dobro ljeti. Dok god je dijete zdravo, nije u vidljivoj virozi, moze se cijepiti.
.
Nego, jel imala koja od vas bolove u krizima kao znak da su to nekakvi trudovi? U nepravilnim razmacima je ta bol, onako tupa i ne boli me nista drugonego stegne na pol minute pa pusti... 🤔
Kaktusice, ti si bas altivna 💪 ja nam snage doma naprviti doslovno 10 koraka
Bebac predobre su slike i ovake 💙 mikele je prekrasna beba
Vrapcci, greta je predivna💜🥰🥰🥰
A morat cu jos koju porciju, ono je ocito bila mala porcija pa se nikako najest 😂😂
Svea 😘
Nikita a probaj cevape. Pa da vidimo hoce kod tebe imat utjecaj 😘
Baby girl 💜
Bebac ajme super au slikice,bas je simpa Mikele u maloj kosari, slatkis jedan veliki 💞😍
Cijepljenje ja sam malog uredno po planu i programu, ljeto nema nikakve veze, temperatura tijela bebe je bitna a ne vanjska, to su one teorije zavjere antivaxera da nije dobro ljeti. Dok god je dijete zdravo, nije u vidljivoj virozi, moze se cijepiti.
.
Nego, jel imala koja od vas bolove u krizima kao znak da su to nekakvi trudovi? U nepravilnim razmacima je ta bol, onako tupa i ne boli me nista drugonego stegne na pol minute pa pusti… 🤔
Ja ti nisam od pomoci jer ja nisam ni prepoznala trudove😂mene ni leđa, ni prepone ni menstrualna samo blago bolne kontrakcije, ali to bi mogao biti znsk, reci ce cure
💙
Mrvicakhvala ti, znaci i tebi tako bilo☹uzas
Sto se tice stolice i kod mene tako, jucer bas pisala, rekle cure da i njima tako…jednu vecer mi u pol sata triput jer nije cijeli dan.
Uh, bas sam sva deformirana, nadam se da ce to sve doci ns svoje
Panda, Trancie, Rio,Zvonkica, Zmya, Kaktusica,Sveahvala cure,morat cu popricati, a i decko jer je za ispizditi. I da,mama je mama. Zvonkica, vjeruj mi njoj ti to ne bi dosadila, ona bi malog toliko nosala da vise ne bi u krevetic
Trancienadam se da malena nece biti ljubomarna ns novu👶🍩❤
Bebacuh, to su super vijesti da ti se vratilo, nadam se da ce i meni jer inace moram u malo veci shoping…jedva cekam vjezbati, sva sam mlitava
Presladak maleni💙
Lav🦁slazem se sZmyjomnajbolji znak😉
Kaktusicasuperr ste, bome ti u 40.tj❤Uzivate vi😉hvala, bas brinula jel mu hladno
Vrapcictopim se, znaci preslatka je malo za reci💗💗💗
Ena ti i ja imamo sve iste probleme, morat cu i ja tako
Svea i ja se neki dan najela cevapa(bas jela)
Cijepljenje - ja mislim da hocu
Ajme sa bilo... Bilo s velikim B i na kvadrat. Tada smo živjeli kratko s njima dok smo tražili stan za kupiti. Ja bi D oblačila čarapice, oblačim jednu, a onda bi doletjela i drugu bi oblačila istovremeno. Jedan od banalni primjera, onda možete zamisliti čega je sve bilo. Inače je jako dobra žena, ali je malo tradicionalna i da kažem glupasta pa ni ne kuži da neke stvari imaju granice. E pa tu granicu sam ovaj put odmah postavila. Tako treba i ti.
Sry, nisam vidila post za vodenaste stolice. Odmah mi je dr Google izbavio SOOR i mnoge druge probleme, poput Rote i sl. 😅
.
Nego, jel imala koja od vas bolove u krizima kao znak da su to nekakvi trudovi? U nepravilnim razmacima je ta bol, onako tupa i ne boli me nista drugonego stegne na pol minute pa pusti… 🤔
Kaktusica, super izgledaš! I ljubomorna sam na Crikvenicuuu, ja bi tamo 😁
Mene kad počnu leđa boliti, bole me bez nekog razmaka, konstantno, isto tupa bol, a steže me naprijed nisko u području jajnika. Al mislim da je to kod svakog drugačije.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Mrvicakhvala ti, znaci i tebi tako bilo☹uzas
Sto se tice stolice i kod mene tako, jucer bas pisala, rekle cure da i njima tako…jednu vecer mi u pol sata triput jer nije cijeli dan.
Uh, bas sam sva deformirana, nadam se da ce to sve doci ns svoje
Panda, Trancie, Rio,Zvonkica, Zmya, Kaktusica,Sveahvala cure,morat cu popricati, a i decko jer je za ispizditi. I da,mama je mama. Zvonkica, vjeruj mi njoj ti to ne bi dosadila, ona bi malog toliko nosala da vise ne bi u krevetic
Trancienadam se da malena nece biti ljubomarna ns novu👶🍩❤
Bebacuh, to su super vijesti da ti se vratilo, nadam se da ce i meni jer inace moram u malo veci shoping…jedva cekam vjezbati, sva sam mlitava
Presladak maleni💙
Lav🦁slazem se sZmyjomnajbolji znak😉
Kaktusicasuperr ste, bome ti u 40.tj❤Uzivate vi😉hvala, bas brinula jel mu hladno
Vrapcictopim se, znaci preslatka je malo za reci💗💗💗
Ena ti i ja imamo sve iste probleme, morat cu i ja tako
Svea i ja se neki dan najela cevapa(bas jela)
Cijepljenje - ja mislim da hocu
Ajme sa bilo… Bilo s velikim B i na kvadrat. Tada smo živjeli kratko s njima dok smo tražili stan za kupiti. Ja bi D oblačila čarapice, oblačim jednu, a onda bi doletjela i drugu bi oblačila istovremeno. Jedan od banalni primjera, onda možete zamisliti čega je sve bilo. Inače je jako dobra žena, ali je malo tradicionalna i da kažem glupasta pa ni ne kuži da neke stvari imaju granice. E pa tu granicu sam ovaj put odmah postavila. Tako treba i ti.
Sry, nisam vidila post za vodenaste stolice. Odmah mi je dr Google izbavio SOOR i mnoge druge probleme, poput Rote i sl. 😅
E tako i ona, izgura me, oblaci hlacice, dize ga, nosi...ma...
Uh, bolje ne pitati google, samo se prepadnem😱
💙
Rose bolje da se postavis jer ja sam zbog nje pocela gubit dobar odnos s muzem.. Nismo imali privatnost i htjela je sve znati..
..
Cevapi ja ne znam ni kako to izgleda vise.. Nisam od plusa na testu okusila se cevapa, a to je tocno od 9.10.2019.godine...
Ako ne brojimo pokusaj u 11 mjesecu kada smo premrli od straha i odustali ubrzo. 😂😂😂
Niti znam kad cu opet. Jer mene još peču šavovi.. Ne mogu ni pi-pi još kako Bog zapovida, a kamo li šta drugo..
Eto, jos malo pa ce nam i godisnjica apstinencije 😂😂😂😂😂😂😂
.
Nego, jel imala koja od vas bolove u krizima kao znak da su to nekakvi trudovi? U nepravilnim razmacima je ta bol, onako tupa i ne boli me nista drugonego stegne na pol minute pa pusti… 🤔Kaktusica, super izgledaš! I ljubomorna sam na Crikvenicuuu, ja bi tamo 😁
Mene kad počnu leđa boliti, bole me bez nekog razmaka, konstantno, isto tupa bol, a steže me naprijed nisko u području jajnika. Al mislim da je to kod svakog drugačije.
Mene dosad nikad nisu ledja bolila pa mi cudno. Evo mjerim od negdje 15h pa bude svakih 15min, 20, pa opet 15 pa 40...al ja sam otvorena 3cm, daj Boze da se nesto dogadja 😀
.
Nego, jel imala koja od vas bolove u krizima kao znak da su to nekakvi trudovi? U nepravilnim razmacima je ta bol, onako tupa i ne boli me nista drugonego stegne na pol minute pa pusti… 🤔Kaktusica, super izgledaš! I ljubomorna sam na Crikvenicuuu, ja bi tamo 😁
Mene dosad nikad nisu ledja bolila pa mi cudno. Evo mjerim od negdje 15h pa bude svakih 15min, 20, pa opet 15 pa 40…al ja sam otvorena 3cm, daj Boze da se nesto dogadja 😀
Moglo bi toooo biti to.. 🙈 Pogotovo jos ako si otvorena 3 cm.. Drzim fige da se nesto pokrenulo i da Petrica stigne sta prije
Sortiraj odgovore
Najstariji