Fenjer ili to ili cu u Vrapcu zavrsit 🤷🏻♀️
Dana bome, kod nas ne pali nista 🤣 kaze muz, ako ovako nastavi, taj se do 40e nece iz kuce iseliti 🤣🤣
-
Cure moje. Izjava stoljeca. Moja svekrva. “Bilo bi dobro da kad Rio (nije rekla Rio nego moje ime jel) krene radjat, da ja idem s vama do bolnice za svaki slucaj ako se ona porodi u autu.” Ne znam jel muz vise sokiran ili ja. Gasi internet. Motaj kablove. Izjava stoljeca. Amen!
Ahahahhahahahaha Rio svekrva ti je vrh!!! 😂😂😂😂
Vidim kuha se puno toga ovaj vikend. Hocemo Baby krafnicasti Boom 👶👶👶🥰🥰🥰🥰. Sretno svim curama 🍀🍀
Trancie a mozda se mala samo spustila da, vidjet cemo😊😉drzim fige za🦁moj trebao biti rakic, a ono blizanac
💙
Rose ja bi na tvom mjestu pricala sa svekrvom i rekla joj da nek se ne ljuti, ali da mi je previse toliko druzenje. Jednostavno trebate svoju intimu i svoje vrijeme za sebe. Probaj popricati s njom.
Roseja bi na tvom mjestu pricala sa svekrvom i rekla joj da nek se ne ljuti, ali da mi je previse toliko druzenje. Jednostavno trebate svoju intimu i svoje vrijeme za sebe. Probaj popricati s njom.
Morat cu jer iznutra gorim i stalno sam pod stresom hoce li doci...ne bude ona dugo, 5-10min jer ga ja idem hraniti na cicu pa sam to odmah rekla da zelim biti sama pa ode nakon presvlacenja, ali svejedno mi smeta
💙
Kako se nase bebe ne daju van, cisto sumnjam da ce biti neki baby boom ovaj vikend 😂
Rose, kao sto kolacic kaze, probaj s njom pricat il decko. Nema smisla da si toliko pod stresom
Baby girl 💜
Cure jel se zdjelica prosiri od trudnoce i poroda pa vrati ili mogu sve hlace pokloniti? Znaci niti jedne mi nisu dobre, a samo sam +2kg. Inace nosim mali broj, najmanji ili samo jedan veci...danas probala i kaos
💙
Barby sretno 🥰
Rio cestitke na 40. tjedana. Sad ce to svaki cas 🤗
Mila moj L obozava gnijezdo i uvijek spavau njemu
Rio, Dana hvala, da, morat cu. Jos joj dajem mrvicu vremena da se sama smiri. Ako ne, reci cu joj jer ne mogu stvarno. Ne da mi se to. Vjerojatno bezobrazno jer mi moja mama ne bi smetala, ali isto tsko ona pita kad moze doci, ne tlaci me, ne ispituje zasto place, zasto jede itd. Stvarno ne moze biti bolja. Ja sveki kazem ne zelim da ga nosite, ja se okrenem, ona ga nosi. Ja presvlacim malog, ona me izgura i oblaci mu hlacice, a ja joj rekla samo da mi ih doda...sory cure, necu vas vise tlaciti, ali morsla sam se malo pozaliti
💙
Rio, Dana hvala, da, morat cu. Jos joj dajem mrvicu vremena da se sama smiri. Ako ne, reci cu joj jer ne mogu stvarno. Ne da mi se to. Vjerojatno bezobrazno jer mi moja mama ne bi smetala, ali isto tsko ona pita kad moze doci, ne tlaci me, ne ispituje zasto place, zasto jede itd. Stvarno ne moze biti bolja. Ja sveki kazem ne zelim da ga nosite, ja se okrenem, ona ga nosi. Ja presvlacim malog, ona me izgura i oblaci mu hlacice, a ja joj rekla samo da mi ih doda…sory cure, necu vas vise tlaciti, ali morsla sam se malo pozaliti
Ma nije tlacenje. Stvarno joj trrvas reci. Dekomodira tvoj mir i red. Znam kako ti je her je meni koja s D to radila. Sada sam to odmah srezala. Teško je reći ali moraš
Ja se jučer nisam stigla javiti jer smo nenadano odlučili otići u Dalmaciju kod moje mame na deset dana. Moram prijaviti eksplozivnu i vodenastiju stolicu. Moram li se brinuti?
Sortiraj odgovore
Najstariji