Jutro cureee !!!
Čestitke mojim četvrtkasicama, ja napokon u terminu 🤭🥰👌bas je proletilo....
Sretno na pregledima!!!
Polly cura je divna, slike su wooow.... 🥰glavno je da ste dobro, javi se kad stignes....
Svea čestitke na prvih mjesec dana 💜
Selena drzi se.... svaki dan je nova pobjeda... vec su to fini tjedni za blizance...
Zmya hvalaaa😘
Eovyn spqva uglavnom na boku...pokriven plahticom jer je pakleno kod nas
Polly ajme topim se, preslatko❤koje profi slike, hocu i ja takve😊dođi pomoci😉
Ena to je hormonski osip, 4,5dana imao
Maggy kuzim te, bas mi fali sna, nitko ga bmne moze hraniti jet ga trenutno dojim...bome je super dobila
Svea odlicno za spavanje👍😊
Zvonkica kuzim te, nadam sw da cete uspjeti uspoataviti privatnost. Mi nismo. Kuca do kuce smo i svski cas mi svekrva dolazi, gubim zivce lagano i stalno pita zaato place, zasto stuca, zasto ovo, zasto ono. Znaci tek mjesec dana, a ja vise ne mogu
💙
Selena drzi se, znam ksko ti je..kad sam bila na hospitalizaciji isto nisam uspjela spavati, nisam pila normabel...budna par noci koliko sam tamo bilo
Trancie jeeeej, ti u terminu🥳🥳🥳cestitam
Cestitam i drugim cetvrtkasicama🥳🥳🥳
Sretnoooo na pregledima!!!🍀🍀🍀
💙
Jutro cureee !!!Čestitke mojim četvrtkasicama, ja napokon u terminu 🤭🥰👌bas je proletilo….
Sretno na pregledima!!!
Pollycura je divna, slike su wooow…. 🥰glavno je da ste dobro, javi se kad stignes….
Svea čestitke na prvih mjesec dana 💜
Selena drzi se…. svaki dan je nova pobjeda… vec su to fini tjedni za blizance…
Čestitam na ulasku i termin dragička 😍🎈
Čestitam na prvih mjesec dana!!!🥳🥳🥳❤❤❤
💙
Zmyahvalaaa😘
Eovynspqva uglavnom na boku…pokriven plahticom jer je pakleno kod nas
Pollyajme topim se, preslatko❤koje profi slike, hocu i ja takve😊dođi pomoci😉
Enato je hormonski osip, 4,5dana imao
Maggykuzim te, bas mi fali sna, nitko ga bmne moze hraniti jet ga trenutno dojim…bome je super dobila
Svea odlicno za spavanje👍😊
Zvonkica kuzim te, nadam sw da cete uspjeti uspoataviti privatnost. Mi nismo. Kuca do kuce smo i svski cas mi svekrva dolazi, gubim zivce lagano i stalno pita zaato place, zasto stuca, zasto ovo, zasto ono. Znaci tek mjesec dana, a ja vise ne mogu
A mene moja svekrva i njezina majka pitaju zašto mi se mala budi po noći, da vjerojatno nemam mlijeka i da ne valja. Kužiš ono... Hej, beba od 20 i nešto dana?! Koje glupače, eto tako se moram izraziti.....najbitnije je jel beba dobra po noći, ma...
Jutro.
Trudnice, ajmo po kvačice 👍👍🎉🤗
.
Selena, u sigurnim si tjednima, ali vjerujem da ćeš još izdržati 3 u 1.
.
Polly,prekrasne su vam slike 💕 a i bebac 😘🥰🥰
.
Moja je konstantno budna od 10, pa od ponoc do dva ima prelagan san. Tada se nasisava, a u sisama ništa. Što mislite da i ja dodam tu jednu bočicu prije spavanja nadohrane? Mlijeka imam i mislim da nije gladna, ali jednostavno stalno zijeva i traži sisu. Nakon tog perioda ludila odspava do 4:30, pa se budi oko 7/8. Strah me da ću s tom jednom bočicom zeznut dojenje. 🤷♂️🤔🤔
.
Rose, meni isto fali sna. A preko dana ne stignem 😔
Selena drzite se ❤
Eovyn bas je prava frajerica…
Pepili bome konkretan momak…
Kaktusice bas mi je drago za stan 👍🏻
Mrvicak i moj stalno puse, meskolji se, protestira u snu…cujem ga ovako kad legnem. Cujem ga nekad i ujutro kad krene mjaukati i pomislim evo sad cu ustati i onda od umora nastavim spavati dok jadan ne zaplace…samo me plac moze probuditi
Kilekoliko sam shvatila svima nam je ostalo u prosjeku cca 5-6kg bez obzira koliko dobile 😄 osim onih sretnica koje su se skoro vratile.
Ja sam dobila 14, izasla -10, i vratila dva. Da bar ne vracam bilo bi mi lakse. Budem gladna pa tamanim sto nadem
Dojenje prijavljujem da danas imam manje mlijeka. Jutros 120 (obicno bude 160-70), ostala izdajanja po 70-80 ml za razliku od prijasnjih 120.
Grudi su mi praznije i ne napune se kao sto su znale. Ne znam kako sad to. 🤷♀️
Ja sam na plus 3. Mislim da to neće ići tako lako. Netko je spominjalo linea negru. Meni se isto jako ističe, a pupak mi je upao. Trbuščić je vidno manji, ali je želatinast, najvise mi ostalo sa strane, na onim "ljubavnim rukohvatima". Rebra se polako vraćaju jer sam ušla u stare kratke hlače visokog struka, što tik iza poroda nisam uspila
Jutro curke! 😊
Trancie čestitke na ulasku u termin! 🎉🎊
Svea čestitke na mjesec dana! 🥳 Brzo to vrijeme prolazi..
Ja sam danas naručena na pregled, baš me zanima ima li kakvog pomaka ili ćemo se moja Petra i ja još neko vrijeme družiti 2u1. 😊😊 Da vam budem iskrena, ja ni ne želim da požuri, neka to bude mamin lavić. 🦁💕
Dobro jutro i od mene 😊
Slicice su divne! Bebe su preslatke 😊 polly vi ste to neko profi slikanje imali ili? Fora mi je to, al nisam s prvim pa ne smijem onda sad s drugim da ne budu ljubomorni kad narastu 😂
Selena super da nema trudova. Nadam se da cete izgurat jos koji tjedan 🤞
Cestitam curama koje pune tjedne i bebicama koje vec imaju mjesec dana 🥳 bome i nama se blizi, ne mogu vjerovat!
Dana jel bilo sta cevapa? Jesi u radjaoni? 😁
Kaktusica odlicno da ste nasli stan 👍 ce to bit privremeno ili?
Selidbe cure svaka vam cast 😉👍 opet cu ponovit da mi je to bilo najgore ikad. Ali mi nismo imali niciju pomoc, svekrva je samo jedan dan dosla malo pomoc pocistit, ostalo smo sve sami... Znam da dok je mali spavao bi ja pakirala stvari, pa bi muz navecer vozio u novi stan i tako danima. I onda opet sve pocistit, slozit namjestaj, stvari na njihovo mjesto 🥴 uzas
Spavanje i ja sam pocela iscrpljena bit.. mi imamo budjenje oko ponoci, 3 i 6. S tim da mi se zna unervozit nekad pa budemo po sat vremena budni. Zapravo spavam u blokovima od 2 sata i bas budem krepana ujutro.
Savjeti svekrva/ rodbine/susjeda na jedno uho unutra, na drugo van 😁 mene isto stalno ispituju jel imas dovoljno mlijeka, pa precesto ga dojis, zasto za toliko dojis, daj mu dudu, obuci ga hladno mu je, skini ga vruce mu je, precesto ti kaka, prerijetko ti kaka 😂🙈
Jutro curke! U zaostatku sam dosta velikom, danas vas čitam kada stignem. 😘 Sinoć odspavali čak 4 sata, to je napredak. Bili jutros kod pedijatra, sve je ok, kilaža potpuno normalna i ostalo sve što se provjerava je u redu. 💪
Čestitam curke na punim tjednima i sretno na pregledima! 🙏🙏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji