Evo da se javim…oni trudovi u subotu nisu bili pravi tako da sam jučer otišla na inducirani ujutro u 7. U 8 sam dobila gel (planirano je gel pa drip) i mene vam je taj jedan gel toliko sprašio odma snaznim trudovima od 1-2 minute da sam se do 10 otvorila pola, a do 12:15 rodila. Valjda je on potaknuo moje trudove koji su čekali samo u kutu i to se ubrzalo za tren. Prilično bolan, ali mislim i brz porod s obzirom na to da je inducirani. Rezana sam, ali prezivit ćemo. I sad najbitnije, moj dječak je rođen s 3700(gojio se fino on unutra 😂) i 51 cm dug. Šaljemo puse svima i idemo u nove izazove. ♥️♥️ Cure koje čekate još sretno vam i drzite se. 😘 Fluffy čestitam i tebi na bebici 😘😘
Bezzo čestitan i želin ti brz oporavak 💓 bebaču bezbrižno i sretno djetinjstvo 👶
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Utorkasice moje Renata, barby, marmar cestitke na punim tjednima 🎉🥳😘
Evo i nas u 39 😮 ja se nadam da nam je ovo zadnji utorak u 2u1 😂
Trancie ja vec duze vrijeme spavam uzasno, kako se jutro blizi tako i duze odspavam. Evo sinoc znaci budenje u 23.23, 00.22, 01.22, 02.45, 04.45, 05.30, i sad malo prije 9. Svaki out kad pogledam na sat skoro pocnem plakat od muke, jer imam osjecajnda je proslo par sati, a nakraju jedva sat vremena. Jos nisam nikako mogla na lijevi bok, pa sam na desnom prespavala. Tu i tamo osjecam kao da me bole jajnici, ako mogu boliti i cijelo vrijeme kao da cu menstruaciju dobiti, bas takav osjecaj. Ne moram ni rec da sam slomljena od toliko budenja, s obzirom da sam spavalica koja bi odspavala po 10, 11 sati u komadu bez ijednog budenja 😂 tjesi me sto svaki put nastavim spavat, da jos budna ostanem mislim da bi prolupala 😂
Bezzo cestitke na deckicu, nek mu je sretno i bezbrizno djetinjstvoo 💙 bome djeluje brz porod, tebi brz oporavak 😘
Kaktusice, di si nam ti, kako si? Ti si bila pitala za sluzni, nakon koliko krene nesto? Ako se dobro sjecam, mrvicak je neko vrijeme ispadao prije nego je isla roditi.
Baby girl 💜
Bezzo, čestitke od srca na bebaču! ❤️ I ja bi ima dala da mi stave malo gela pa da to krene već jednom 😂
.
Rose, za Ergobaby Embrace sam čula da je super ali da bebači jako brzo ju prerastu, meni bi bilo žao dati novce pa da ju možemo koristiti samo par mjeseci. Love&Carry je dobra, nisam sad sigurna koliko dugo se koristi, gledaj da piše što više kila da podržava. Ako imaš Facebook imaš super grupu o nosiljkama tamo.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dana, iste takve bolove imam i ja, i stalno mislim ok možda će se noćas nešto počet dešavati, al ništaaa... Ali ja uspijem barem malo više odspavati, to se budiš samo tako ili jer moraš piškiti?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dana isto tako.... muka me sinoc uhvatila kad sam vidila tek ponoc 🤣🤣jos mi babyphone od male ne valja , svjetli , a zvuk mi steka svako malo, a kako se prehladila onda me i to dodatno nerviralo 🤦♀️
Danas bi mogla kameru osposobit dok mi novi ne dodje... nekako nikako da joj ga maknem.
Ja isto vise spavam na desnom nego na lijevom... maloj je i guzica s desne strane... a kukovi me rasturaju .. ni priblizno mi nije bilo ovako u 1 trudnoci , spavala ko top dok nisam.isla.rodit...
Rose i ja ti saavjerujem grupu na facu pa procitaj... ja sam mislila ergo 360 ili tulu ... pa cemo cekat neke akcije...
Nikita, ma svaki put moram na wc. Znaci sad kad se budim izbjegavam i piti vodu, ali nikakva korist, svejedno se budim.
I ja isto mislim da ce se nesto pokrenuti 😂 osjetim da mi i iscjedak malo jaci isvaki put se ponadam da nije plodna il sluzni, al nista haha
Baby girl 💜
Trancie, vidim vodimo sve iste muke, ne znam bil se smijala ili plakala. A mojoj je guza na lijevoj strani i, do sad sam pola noci nanlijevoj strani pola na desnoj, nekako bi balansirala, ali jucer nikako. I, da kukovi me ubijaju, kad tako cijelu noc prespavam samo na jednoj strani 😑 tjesim se da jos malo pa ce proc.
I da sretno svima na pregledu 😘
Baby girl 💜
Jutro cure! Cestitam svima na punim tjednima, ima li vas jos? :)
Bezzo cestitam draga i neka vam je sa srecom! Brz oporavak zelim tebi j tvom velikom decku ♥️
Rose ja sam mu davala na sesirice onda kad sam imala bas velike ragade i kad nisam mogla taknit bradavicu. Nije da mi je sad bez sesirica bezbolno al samo na prvu jko zaboli kad zgrabi. Sve zvijezde vidim. Mazem svaki dan i dalje bradavice. Ovo sto ti je mrvicak rekla, hvat je definitivno bitan, uguraj mu sto veci dio bradavice u usta, manje boli i bolje ce sisat. Sad je on vec beban da moze bradavicu povuc kako treba samo vjezbajte 🤞🏻
Nosiljka ja sam se za Ruckeli odlucila i nju cu danas naruciti.
Inace, mi smo zaboravili tj nije da nismo pricali o tome al nikako to napravit, malome osobnu izvadit.. 🤣 tako da sad moramo zurno vadit da mozemo za vikend na more napokon 🙂
Jutro krafnice 🥰
Sretni puni tjedni i sretno na pregledima 🤗
Nas u svakoj grupici ima, pa tako i u ovoj, djenje sa sesiricima. Kod mene slucaj kao kod Trancie, lijevu sisu doji bez sesirica, a desnu sa 😬 Ipak je na kraju njegov glavni dio ishrane flasica sa mojim izdojenim
Jutro svima! 😊
Fluffy vidim da dosta vas piše da ste imale slično iskustvo u bolnici. Ljuti me takvo nezainteresirano i neodgovorno ponašanje sestara, nadam se da se neću naći u takvoj situaciji jer znam sebe i znam da neću šutiti ako mi se dijete bude mučilo.
Bezzo čestitke! Želim ti brz oporavak! 🥰
Dana čestitke na okruglih 39! 🎉
Kolacic pregled prošao dobro?
Sortiraj odgovore
Najstariji