LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    12. Veljača 2020. 14:01

Cure koje ste imale preglede jako sam sretna zbog vas da je sve ok! Jedva cekam svoj anomaly😊
    Ena odmah mi lose cim sam procitala, prestrasno da se to dogodilo. Zelim sve najbolje prijateljici i bebi i da na kraju sve izade na dobro! 🙏

Nikita206
    12. Veljača 2020. 14:05

ena0206

Bok curke nadam se da ste sve dobro.
    Ja sam u šoku i ne fukncioniram nikako.,😭😭😭😭Prijateljica mi se porodila u 24toj nedjelji trudnoce.. Ne mogu doc sebi.. Jako se lose osjecam.. Dobila je infekciju i infekcija je zahvatila i bebu.. I porod je krenio sam od sebe.. Za sada su stabilno oboje. Ali oboje imaju sepsu. Joj cure moje. Koja je od vas vjernica neka mi ucini uslugu da izmoli jednu molitvu za prijateljicu i njenu bebu da izdrze i da bebica prezivi sve ovo. Jer je sada borba. 🙏🙏🙏

Ajme strašno, držim fige da sve bude ok za oboje, šaljem im pozitivne misli! Kakvu to infekciju tako opasnu je mogla dobiti? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    12. Veljača 2020. 14:05

ena0206

Ja sam u šoku i ne fukncioniram nikako.,😭😭😭😭Prijateljica mi se porodila u 24toj nedjelji trudnoce.. Ne mogu doc sebi.. Jako se lose osjecam.. Dobila je infekciju i infekcija je zahvatila i bebu.. I porod je krenio sam od sebe.. Za sada su stabilno oboje. Ali oboje imaju sepsu. Joj cure moje. Koja je od vas vjernica neka mi ucini uslugu da izmoli jednu molitvu za prijateljicu i njenu bebu da izdrze i da bebica prezivi sve ovo. Jer je sada borba. 🙏🙏🙏

I meni odmah lose, ajme ne mogu uopce cuti takve tuzne price. Ma uzas...ali cudo je da je beba dobro...o kakvoj infekciji se radi?

💙

Rose1
    12. Veljača 2020. 14:07

tea1401

Curke,evo mene s pregleda..ugl.bio je show program beba je toliko aktivna da ju je dr. jedva hvatala da vidi sve organe:) kombinirala je uzv preko trbuha i vaginalno trajalo je to…🙈
    Sve je onako kako treba biti kaze, posteljica je straga-nisko(ali rekla je da tu nema nikakve brige), organi vitalni tamo gdje trebaju biti,uredna kolicina plodne vode..
    Spol se kristalno nije uspio vidjeti jer je beba doslovce mjenjala poze svaku sekundu haha, ali dr.misli da je curica, ali ne moze potvrditi❤❤
    Posto je uzv bio u bolnici, bila su dva dr.specijalizanta pokusavali raditi uzv, ali kaze dr.ova beba je pre aktivna za vas🤣🤣

Drago mi da je mali zvrkic dobro🥰 cestitam

💙

MissyR
    12. Veljača 2020. 14:10

ena0206

Ajmeeee strasno 😥😥
    Nisam neka vjernica ali pomolit cu se za njih i poslati puno pozitivne energije 🙏🙏

url=https://lilypie.com]

Rose1
    12. Veljača 2020. 14:11

Nikita206

Cure, bilo je već priča o ovakvim dnevnicima za praćenje trudnoće i 1. godine života bebe. Znam samo za ovu koja obuhvaća i jedno i drugohttps://book2go.hr/shop/me-and-my-baby#

Imate vi još koju za preporučiti?

http://mojplaner-dizajn.hr/proizvod/moja-beba/ 
    Na netu sam nasla i ovo, ne znam koji je bolji. I ja planiram kupiti.
    Preporuke? 

💙

Rose1
    12. Veljača 2020. 14:12

MissyR

ena0206

Ajmeeee strasno 😥😥
    Nisam neka vjernica ali pomolit cu se za njih i poslati puno pozitivne energije 🙏🙏

I ja cu se pomoliti. Ajme kako me potreslo. Odmah beba osjetila moj nemir, bas je sad osjetim

💙

Vrapčić123
    12. Veljača 2020. 14:12

Ena draga pa ovo je strašno za čuti, jako mi je žao da se to dogodilo... Želim sve najbolje prijateljici i bebi i nadam se da će biti sve u redu... 🙏🙏🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    12. Veljača 2020. 14:13

Tea cestitke na urednom, premda preaktivnom pregledu! 
    Ena vjerujem da si pod velikim stresom, molim Boga za prijateljicu i bebicu da obje budu dobro i izvuku se!! 🙏🏼 i ti nam se drzi draga!! 

kaktusica
    12. Veljača 2020. 14:16

Ena grozno, bas sam se sokirala 😯😔 O kakvoj se infekciji radi da je izazvalo trudove?
    Trudy hvala ti na receptu, bas si srce. Spremila ga odmah 😘
    Nikita mislim da se dr. preziva Perkov, tako nesto 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.