Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ms_3197
    16. Veljača 2019. 17:01

Poz cure evo da se i ja javim, zadnjih par dana samo ciscenje i neka strka 😄 
    Mi smo danas tocno 28.tj 🤗 kako vrijeme leti 😦🙈
    Danas sam isla u nabavku svih higijenskih stvari i napokon sada imam sve. I jos je sve bilo na nekim akcijama danas 😄 pampersice jumbo paket od 72kom, 4.90€, odmah sam 2 paketa uzela 😂😂 
    Kad sam vidjela koliki su oni ulosci ogromni, prekobacilo me 🤣🤣 
    Sobu smo cijelu detaljno ocistili, sada jos samo treba sve nabaviti i staviti na svoje mjesto, ali to ce pricekati.
    Kako ste vi cure?
    Moja curka je sad bas aktivna i jako udara 🤗 

• Embarasada
    16. Veljača 2019. 17:02

Lina28

Jel imate zgaravicu? Sta mislite jel ima sta u onome da ako vas muci zgaravica mozda bude beba imala vise kose.. ja imam kose za tri osobe skupa, tako da se nebi cudila da i bebac ima puno 😂

Mene ubija ali mislim da je bas povezano sa hranom koju jedem. Popila sam čak dvaput rennie ali nije nešto puno pomogao, prije trudnoće ako bi me uhvatilo od renniea bi mi instantno bilo bolje. 
    Moram pripaziti na hranu. Mislim da mi bademi pomažu. Kupila sam dzumbir danas pa ću probat i s njim. Donut mg mi je uzas, ne mogu se natjerat to pit 😆
    Ne znam šta bi ti rekla za ovo s kosom, ja sam ih imala i prije trudnoce tak da mislim da nema veze s kosom. Imam normalnu kosu, ništa posebno gusta, tako i muž... 

opet mama
    16. Veljača 2019. 17:56

https://streamable.com/lm4s5

Ne znam hoce li uspjeti s ovim videom...uglavnom, 27+3tt i moj decko udara kao da ce iskociti svaki cas van. Ne moze se ne primijetiti😍 Danas je bas jako aktivan, vjerojatno od pola teglice linolade koju sam pojela zlicom....
    Zgaravica mene muci, mucila me i u prvoj trudnoci, i sjecam se da su mi doktori rekli s obzirom da se prvi mali rodio jako cupav da zaista ima veze s lucenjem nekih hormona pri rastu kose...
    Jeste li gledale kolica babyzen? Frendica mi se kune u njihovu prakticnost od prvog dana, lagana su, lako se sklapaju, zauzimaju jako malo mjesta kad se sklope, okretna...meni doduse premala a i zeljela sam si 3u1.

opet mama
    16. Veljača 2019. 17:57

opet mama
    16. Veljača 2019. 17:59

ms_3197
    16. Veljača 2019. 18:09

opet mama ajme tvoj decko je bas aktivan, preslatko 😍😍

Bulbi91
    16. Veljača 2019. 18:37

opet mama

Ne znam hoce li uspjeti s ovim videom…uglavnom, 27+3tt i moj decko udara kao da ce iskociti svaki cas van. Ne moze se ne primijetiti😍 Danas je bas jako aktivan, vjerojatno od pola teglice linolade koju sam pojela zlicom….
    Zgaravica mene muci, mucila me i u prvoj trudnoci, i sjecam se da su mi doktori rekli s obzirom da se prvi mali rodio jako cupav da zaista ima veze s lucenjem nekih hormona pri rastu kose…
    Jeste li gledale kolica babyzen? Frendica mi se kune u njihovu prakticnost od prvog dana, lagana su, lako se sklapaju, zauzimaju jako malo mjesta kad se sklope, okretna…meni doduse premala a i zeljela sam si 3u1.

Ja sam ih gledala prvenstveno jer su full lagana,ali cijena im je zaista paprena...svaki dio se za sebe kupuje...a i ovako su dosta niska....

lena.5
    16. Veljača 2019. 18:37

Opetmama ovako i kod mene, pa kazem muzu da nasa curka zeli proci van. Nekad je jako neugudno kada krene da udara u organe ali ne znam sta bih bez tih preslatkih udaraca. 

opet mama
    16. Veljača 2019. 18:47

lena.5

Opetmama ovako i kod mene, pa kazem muzu da nasa curka zeli proci van. Nekad je jako neugudno kada krene da udara u organe ali ne znam sta bih bez tih preslatkih udaraca.

Voli se okrenut na lijevu stranu i imam osjecaj da se cijeli smjesti u to pola trbuha. Trbuh izgleda skroz nakrivljeno. E to mi je vec sad nelagoda, ne znam kako ce bit za jos koji tjedan...

lena.5
    16. Veljača 2019. 18:56

Kod mene su opet najjaci udarci na desnoj strani, i sad vec idu jako visoko i cesto se smjesti desno i gura, ne znam da li nogom ili glavom pa se bas vidi i osjeti pod rukom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.