Linea negra

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Pozdrav,
    zanima me kada vam je poslije poroda nestala linea negra (ako ste ju uopće imale)? Kolegica mi je rekla da joj je nestala nakon 3mj, a meni je prošlo 8mj od poroda i još uvijek se lagano vidi, blijeda je, ali ima još uvijek trag.

  • barabica

    Broj poruka: 26

    Prijavi adminu

    Ja sam je takoder imala u trudnici,nije bila jako tamna,a nestala je nakon 2 mj.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Imala sam ju, isto nije bila nesto bas pretamna. Ikreno vec sam zaboravila na nju, sad bas isla gledat i vidim da je nema. Kad je tocno nestala, nemam pojma, nisam bas pratila, moram priznati hahahaha.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Drage moje, ja sam u imala od kad znam za sebe, u trudnoći je samo malo potamnila :D I još ju imam i vjerojatno će uvjek bit :D

  • Avatar priks

    priks

    Broj poruka: 107

    Prijavi adminu

    I ja sam dobila lineu ali mi je baš simpatična  Uopće ne brinem kad će proći jer me to podjeća da sam u drugom stanju i da uskoro dolazi beba (a nije baš ni jako tamna, onako malo) 
    Ne brini, kad prođe, prođe…

  • Avatar Lorena.

    Lorena.

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Ja sam rodila prije 3 mjeseca i još uvijek ju imam iako već lagano blijedi. Mene samo muči što mi je i pupak taman pa izgleda kao da je prljav. Nadam se da će uskoro nestati skroz.

  • leptirica1

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    ja sam rodila prije 8 mjeseci i još uvijek je tu, ali polako nestaje. ne opterećujem se previše oko toga. kad se hormoni izbalansiraju nestat će.

  • luciana

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    missha


    Drage moje, ja sam u imala od kad znam za sebe, u trudnoći je samo malo potamnila :D I još ju imam i vjerojatno će uvjek bit :D

    Tako i kod mene. Tu liniju do pupka sam imala od kad znam za sebe. A onda je u prvoj trudnoći počela tamniti i od pupka prema gore. Nakon nekog vremena od poroda je nestala skroz. Nisam je više ni do pupka imala. U drugoj trudnoći je potamnila odmah kompletno cijela. Da kažem da sam oba puta bila po ljeti u poodmakloj trudnoći, tako da sam imala priliku se sunčat s trbušetinom. Moguće da je zbog sunca linija skroz pocrnila. Znam da nakon poroda nije samo tek tako izblijedila, nego se to crnilo od linije doslovno ljuštilo i odljuštilo. Sad, nakon skoro 9 mjeseci od poroda linija je još vidljiva. Možda je vidljiva zato što još uvijek dojim.

  • KontesaNera

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Dobila sam ju u trudnoći, počela je blijediti nakon 3-4 mjeseca poslije poroda i sad, nakon 8 mjeseci, se malo nazire trag gdje je bila.. ;) Ne znam hoće li se potpuno povući i kada :)

  • Avatar helluise

    helluise

    Broj poruka: 54

    Prijavi adminu

    meni je poćela blijediti  5mj nakon poroda,gornji dio(iznad pupka) se više ne vidi a ispod još malo (sad je skoro 6mj od poroda) još uvijek dojim

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.