lijekovi uz dojenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malaMi
    03. Siječanj 2014. 11:24

Kao što je opće poznato, jako je malo lijekova koji se smiju uzimati dok se doji, a i to što je dopušteno sto puta se razmislimo uzeti ili ne. Mene trenutno muči prehlada i jak kašalj, pa me zanima kako si vi pomažete po tom pitanju. Bilo kupovnim ili prirodnim preparatima. Najgore mi je to što me po noći jako hvata i onda probudim i bebu....Probala sam neke pastile koje su kao i za dojilje ali nisu od neke pomoći.

missha
    04. Siječanj 2014. 18:02

Ja kod kašlja uzimam sirup od islandskog lišaja jer se on smije. Istina da ne djeluje odmah, nego tek nakon pola dana, al se smanji kašalj :)

Brunhilda
    01. Prosinac 2014. 10:58

ja kašalj riješim nečiim slatkim - bombonima, čokoladom (cuclanjem) - obloži grlo pa manje kašljem. Za bolove i temp. uzimam Neofen (poslije dojenja). I to je to.

dillb
    01. Prosinac 2014. 11:37

ako me muči kašalj, u dm-u kupim bombone od kadulje, a u ljekarni holyplant-ov sirup od bijelog sljeza. 
    kod bolova i temperature uzimam ibuprofen (i djeci za snižavanje temperature dajemo paracetamol i ibuprofen). 

Nalah
    21. Siječanj 2015. 09:37

Čitam ovaj članak,pa me zanima vaše mišljenje....što vi od kontracepcije koristite,vidim da pilula baš nije najbolja opcija obzirom na dojenje

https://klokanica.24sata.hr/beba/dojenje/najbolja-kontracepcija-tijekom-dojenja-1085

Nalah
    21. Siječanj 2015. 09:37

Čitam ovaj članak,pa me zanima vaše mišljenje....što vi od kontracepcije koristite,vidim da pilula baš nije najbolja opcija obzirom na dojenje

https://klokanica.24sata.hr/beba/dojenje/najbolja-kontracepcija-tijekom-dojenja-1085

dillb
    21. Siječanj 2015. 09:52

prekinuti snošaj 

Nalah
    21. Siječanj 2015. 17:43

Ne prakticiram i ne namjeravam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.