Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    13. Listopad 2020. 14:18

Hvala vam cure na komentarima, puno ste mi pomogle 
    poslje sam valjda barem 3 puta bila na wcu i nije me ni peklo niti je izašlo opet nešto slično. 
    Nemam više nikakav iscjedak hahah 
    malo me boli trbuh i desni jajnik , vidjet cu ako mi bude opet nešto slično izašlo onda ću nazvat gin (radi danas popodne)
    Nadam se da je to pozitivan znak i da je samo došlo do O :) 
    Hvala svima 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Jednogdana
    13. Listopad 2020. 14:22

Lucky🍀

Jednogdana dobro nam došla i ugodno i kratko ti druženje želim u ovoj našoj grupici ja isto gledam oko sebe i u jednom trenu su sve ostajale trudne osim mene, i pomislim si pa bože kako baš ja među njima ne mogu tako brzo….e sad su već oko mene sve slučajevi umjetnih oplodnji a ja se nadam da ja neću bit u toj grupi 🤞🏻 a i ak obudem bože moj hvala bogu pa imamo mogućnosti pomoć si

Hvala ti!! Ja sam tek krenula, a sve me te price nekako plase. Naucila sam puno toga od svih njih i bas ne mogu vjerovati da je situacija obrnuta od onoga sto sam ocekivala. uvijek sam mislila da je prirodno najcesce a potpomognute se dogadjaju u manjim postotcima, ali realnost mi je pokazala da sam u krivu...ali dobro necemo sad o tome odma!! pozitiva je vazna!! 

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Listopad 2020. 14:29

Jednogdana dobro dosla i sto prije otisla! Koliko ti i dragi pokusavate? 
    Lucky nadam se da nam nece trebati potpomognuta ali bas kako kazes hvala bogu da postoji i da imamo izbora.
    Nadam se da ce se dogoditi uskoro, kad vidim da je i Mallla dosta dugo tu i evo uspjela je. Tako ce doci i nas trenutak. 
    Ja bolje da sutim tek sam pocela pokusavati zapravo i imam jednu na zalost neuspjelu trudnocu, pa sam vec frustrirana nikako da dode O pa da se i ja veselim i odbrojavam. Ne mogu docekati sutra popodne da odem do gin i provjerim situaciju i nesto konkretno napravim i krenem u pravom smjeru.

Maša🤰🏼
    13. Listopad 2020. 14:43

Evo ipak sam zvala ginekologicu da provjerim . Rekla je da je to sve normalno :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Jednogdana
    13. Listopad 2020. 14:56

Ancy_23

Jednogdana dobro dosla i sto prije otisla! Koliko ti i dragi pokusavate?
    Lucky nadam se da nam nece trebati potpomognuta ali bas kako kazes hvala bogu da postoji i da imamo izbora.
    Nadam se da ce se dogoditi uskoro, kad vidim da je i Mallla dosta dugo tu i evo uspjela je. Tako ce doci i nas trenutak.
    Ja bolje da sutim tek sam pocela pokusavati zapravo i imam jednu na zalost neuspjelu trudnocu, pa sam vec frustrirana nikako da dode O pa da se i ja veselim i odbrojavam. Ne mogu docekati sutra popodne da odem do gin i provjerim situaciju i nesto konkretno napravim i krenem u pravom smjeru.

Hey, ma friska sam, tek 2mj...drzim vam svima fige!! doci ce vrijeme svakoj!!

13. Listopad 2020. 16:40

Evo da i ovdje napisem svoj sok. Dosla sam malo k sebi. Dakle dobili smo ni manje ni vise nego 40 jajnih stanica.  Dakle u hiperstiumlaciji sam. Moram uzimat ljekove narednih 7 dana i transfer ce biti sljedeci ciklus. Dakle k sebi nisam mogla doc. Sutra ce mi javiti koliko ih se oplodilo. 

Sara 🌸
    13. Listopad 2020. 16:42

🦋Anitram1982🦋

Evo da i ovdje napisem svoj sok. Dosla sam malo k sebi. Dakle dobili smo ni manje ni vise nego 40 jajnih stanica.

Dakle u hiperstiumlaciji sam. Moram uzimat ljekove narednih 7 dana i transfer ce biti sljedeci ciklus. Dakle k sebi nisam mogla doc. Sutra ce mi javiti koliko ih se oplodilo.

Wooow Martinaaaa!!!! 40 js???? 😲😲😲 Žao mi je što moraš čekat sljedeći ciklus! Javi svakako koliko je oplođenih 😊 
    Jel te bolilo kad ih je bilo 40 za aspiraciju? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

13. Listopad 2020. 17:18

Pa bila sam pod anestezijom skroz uspavana tak da nis nisam osjetila. Poslje me malo bolilo. Dali mi kotktel i ok je. Trenutno nemam bolova nikakvih. Sam sam napuhana dosta. A dalje cemo viditi. Ma nisam razocarana za transfer tak je kak mora biti. Druge nema. 😉😎

Kaća
    13. Listopad 2020. 17:45

Martina bome svaka čast. Ako ti nije problem hoće li mi objasniti kako to funkcionira da sada imaš oplodnju, a idući ciklus transfer. Ne razumijem se u to. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

SunnyS
    13. Listopad 2020. 18:27

Mallla

Simptominemam ih ili su neznatni. Imala sam puno više simptoma u ciklusima bez T. Al mogu sažeti u tamna LH trakica, skok bbt 12dpo, velike podatne a ipak mekane grudi koje su nekako ispupčene u špic ili točnije stožac! Nemam iscjedak, nemam bolove da ću dobit. Jučer mi je smetala puca od hlača, dižem se u noći piškit, sanjam ružno, smrdilo mi je jučer meso… Al to zna bit sve i bez T. Nisam stigla puno ni mislit jer mi je bio lud tjedan na poslu pa možda nisam detektirala simptome.
    Što se tiče odnosa imali smo 4 dana prije O, 2 dana proje O i na dan O…. Ako je O onda kada mislim da je bila. Nisam ništa posebno radila, čak sam mislila da nismo dovoljno pokrili. Računam kasna O, dug ciklus samo da je dočekat M da mogu na pretrage.
    Nisam nikakve dodatke uzimala namijenjene zatrudnjivanju ali već 3mj doručkujem chia sjemenke, bila sam prehlađena pa sam nekoliko dana pila aspirin i kako mi je u brisu bilo malo escherihije onda sam uzimala vitamin C da zakiselim organizam.
    To je to, nisam se ovaj mj nadala uopće i sad sam zbrkana!

Pozdrav, Mallla!
    I ja sam pratila svoj LH trakicama. Isto sam posumnjala na T kad sam primjetila da crtica tamni nekoliko dana u drugom navratu. Iako je test na trudnoću pokazivao sjenu koju sam očito samo ja vidjela, piškila sam i sljedećih dana. Nisam odustajala. Vjerovala sam da je T u pitanju. Sad sam čekam potvrdu kroz tjedan dana. :)
    Hvala ti što si tako detaljno opisala svoje iskustvo.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.