Pozdrav svima :) Pročitala sam unazad pedesetak stranica i vidim da ste dobro društvo pa se nadam da me primate :) Čestitam svima na plusićima! Radimo na bebi nešto više od godinu dana, uz jedan spontani. Ovaj mjesec sam odlučila probati trakice (zelene sam dobila) ali imam jedno pitanje. Kada trakice pokažu pik da li to znači da do ovulacije dolazi za 24-36 sata ili je moguće da odmah nakon pika dođe do ovulacije? Ovaj mjesec sam uhvatila pik, napravila trakicu nakon nekih 9 sati opet i već je bila svjetlija. Da li to znači da je u tih 9h došlo do ovulacije ili trakice poslije pika uvijek posvijetle iako još nije bila ovulacija? Nadam se da shvaćate što pokušavam napisati :))) Jer piše da je odnose najbolje imati dan prije pika i na dan pika. Ali ako do ovulacije dolazi tek 24h poslije pika onda je odnose bolje imati poslije pika???
Pozdrav svima :) Pročitala sam unazad pedesetak stranica i vidim da ste dobro društvo pa se nadam da me primate :) Čestitam svima na plusićima! Radimo na bebi nešto više od godinu dana, uz jedan spontani. Ovaj mjesec sam odlučila probati trakice (zelene sam dobila) ali imam jedno pitanje. Kada trakice pokažu pik da li to znači da do ovulacije dolazi za 24-36 sata ili je moguće da odmah nakon pika dođe do ovulacije? Ovaj mjesec sam uhvatila pik, napravila trakicu nakon nekih 9 sati opet i već je bila svjetlija. Da li to znači da je u tih 9h došlo do ovulacije ili trakice poslije pika uvijek posvijetle iako još nije bila ovulacija? Nadam se da shvaćate što pokušavam napisati :))) Jer piše da je odnose najbolje imati dan prije pika i na dan pika. Ali ako do ovulacije dolazi tek 24h poslije pika onda je odnose bolje imati poslije pika???
Pozdrav! Ukoliko ti pokaže pik O ti može isti taj dan, tako da je moguće jer kod mene se događa u roku od desetak sati nekada... A odnose kažu da treba još 3 dana nakon pozitivne trakice 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Žene moje jel se Bajo kome javljala? Znam da je bila u nekoj nervozi zadnji put, nezz kakvi su joj nalazi
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Pozdrav! Ukoliko ti pokaže pik O ti može isti taj dan, tako da je moguće jer kod mene se događa u roku od desetak sati nekada… A odnose kažu da treba još 3 dana nakon pozitivne trakice 😁
Hvala 🙂 Tako ima puno više smisla 🙂
Pozdrav cure! Imam jedno pitanje vezano uz LH trakice. Je li najbolje testiranje jutarnjeg urina ili ipak ne? Takoder, koje su vam najbolje (i najpristupacnije cijenom) :)
Ne preporuča se jutarnji urin, od 11 sati pa nadalje… Naravno o idi o mogućnostima… Kada radiš više mjeseci skužiš kako ti je najbolje…
Ja naručim sa Njuškala, One step većinom roza dobijem a sada sam plave dobila i zadovoljna sam.
Iste takve imaš i na E bayu ako ti se da čekati da dođu. Budu dosta jeftine.
Hvala puno! Dobro da sam pitala jer bi sigurno radila s jutarnjim urinom. :) Budem kupila te sa Njuskala! :*
Lhbaby1 sviđa mi se tvoj pristup!!! 🤗🧁👍👍 Tako sam i ja sve unaprijed i na vrijeme provjerila, jedino nisam uspjela supruga ranije, ali ok...
Baš budem naručila taj gel kojeg si spomenula, ne može škoditi!
ChiAn💕❤💕❤🌺💕🤗 Prekrasnoooo! Vidi se crtica!+
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Pozdrav, da podjelim s vama svoje jade😂.
Prvo dijete bilo mi je iz prve, odma poslje udaje, a ovo drugo planiramo evo aktivno ima tri cetri mijeseca pratim ovul., al neće nas.. 🙈 Nisam koristila trakice al mozda bi sljedeci mjesec kupila, taman sam dobila mens. Treci dan.. Dal preporučujete trakice za početnike?
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
ODBROJAVANJE 9/2020
SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
Negro22 - 18.09.2020 - kasni ❤️
Olive - 20.09.2020. - kasni ❤️
chiAn - 28. 09. 2020 - 3 dana ❤️
Leoni - 28.09.2020. - 3 dana ❤️
Anitram1982 - 28.9.2020. - 3 dana ❤️
Maša25 - 29.09.2020 - 4 dana ❤️
ODBROJAVANJA 10/2020
Malalala - 02.10.2020. - 8 dana ❤️
LenaEna - 03.10.2020. - 9 dana ❤️
Kiky - 05.10.2020. - 11 dana ❤️
LHBaby1 - 05.10.2020. - 11 dana ❤️
Lucky - 06.10.2020. - 12 dana ❤️
Mallla - 09.10.2020. - 15 dana ❤️
Tina25 - 17.10.2020. - 23 dana ❤️
3sreca - 26.10.2020. - 32 dana ❤️
url=https://lilypie.com]
Dobrodošle nove cure i što prije otišle na trudničke teme 😊
Kod mene na izmaku 18dc, ovulacije ni na vidiku. U početku sam mislila ranije će... Brdo simptoma, a onda zatišje... Trakice se zamrznile na jednu jačinu i ne mrdaju. Grudi nabijale, otežale, potamnile al i dalje ništa još. Čak sam i Cerviks pipala ma ništa zatvoren. E sad ili ovulacija uopće neće biti ili će biti iza 20dc. Evo pojma nemam i ekstra me to živcira.
Jel da Lucky, da okrenem graf naopako bolje bi mi pasao.... Doduše jutros sam se uru ranije ustala pa je ovaj zadnji zaron zbog toga!
Sortiraj odgovore
Najstariji