Natica odi na stranicu https://imgbb.com/ upload sliku i kopiraj i zaljepi tu
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Uhvatio me ludilo 🥴🙈
A Lucky tebe baš zezaju te trakice.. Nisu ti rekli zbog čega ti trakice detektiraju hormon?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Osjećam se kao budala sada, nitko me od doktora nije upozorio na to niti su išta spominjali, tipkala sam vam da sam ostala potpuno nepripremljena za postupak jer je njih iznenadila moja ovulacija na 9 dan a još sam ih ja upozorila… a ja sam iskreno potpuno zaboravila na tu štopericu, i još se sjećam da su cure ovdje prije komentirale i evo promaknulo mi je to.
I sad sam vas tu tlačila cijelo jutro da gledate slike a na kraju je to sto posto samo štoperica, nikakva trudnoća. 🙄
Ne mora znaciti. Ja sam samo htjela vidit dal si ju primila. Inace meni je ostajala u organizmu do 12, 13 DPO. Ali to je individualno. Ako je dan ranije test bio negativan vrlo lako moguce da je u pitanju uistinu T. Ja ti drzim 🤞 kao sebi da bude T u pitanju. Nisam ti htjela stvoriti pomutnju i nemoj se osjecati kao budala niti sada niti nikad jer ti to nisi. Ti si samo jedna zena koja zeli drzat mali smoljutak u rukama. Tako da...samo naprijed hrabro i kako god bilo sam tjeraj ravno i ne obaziri se na nista. ❤
Osjećam se kao budala sada, nitko me od doktora nije upozorio na to niti su išta spominjali, tipkala sam vam da sam ostala potpuno nepripremljena za postupak jer je njih iznenadila moja ovulacija na 9 dan a još sam ih ja upozorila… a ja sam iskreno potpuno zaboravila na tu štopericu, i još se sjećam da su cure ovdje prije komentirale i evo promaknulo mi je to.
I sad sam vas tu tlačila cijelo jutro da gledate slike a na kraju je to sto posto samo štoperica, nikakva trudnoća. 🙄
Ne mora znaciti. Ja sam samo htjela vidit dal si ju primila. Inace meni je ostajala u organizmu do 12, 13 DPO. Ali to je individualno. Ako je dan ranije test bio negativan vrlo lako moguce da je u pitanju uistinu T. Ja ti drzim 🤞 kao sebi da bude T u pitanju. Nisam ti htjela stvoriti pomutnju i nemoj se osjecati kao budala niti sada niti nikad jer ti to nisi. Ti si samo jedna zena koja zeli drzat mali smoljutak u rukama. Tako da…samo naprijed hrabro i kako god bilo sam tjeraj ravno i ne obaziri se na nista. ❤
Ma nisi mi stvorila pomutnju, drago mi je da si se sjetila toga. Mi se žene lako zanesemo ali evo na ovoj grupi imamo puno dokaza da treba biti prizemljen.
A uostalom rano testiranje je uvijek rizik.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sayurieeee ovo se zovu bradavice mislim da je ovo 100% simptom trudnoce ako to nemaš i inače
masa25, nemam nikada ovoliko prije M napuhane i otecene grudi a vene nikada..
Natica, ide li ta slika?? Pijem kaficu i cekam...
Mattan, dezi fige da je T, pratim tvoju situaciju i ja bi rekla da je T, ali piski sutra i ako bude linija, onda je T sigurno🤞🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pored toliko ludih pitanja i nedoumica i smiješnih simptoma ti se sad osjecas kao budala jer si zaboravila na štopericu? Daj molim te…mozda uopce nije štoperica…ne opterecuj se sa tim…
mi i tako i tako volimo viditi sjene i pluseve i crtice pa kad god i kakvi god bili 😁😁
Potpisujem 👍
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sara, Lucky, hvala ❤️ Idemo dalje 💏➕👶🙏
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Mattan sutra 🤞
Sayuri prekosutra 🤞
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
@jonhson profilna slika bas odaje dojam financijskog savjetnika. Onako, ulijeva povjerenje 👍
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
3sreca sada sam vidla da ti je stigla vestica 😟
Bice tvoja letnja beba (meni jun vec leto) 💜💜 ne brini, dolazi naredni mesec.
🙏
Hvala Leoni. Zelim ti isto samo mjesec ranije 🤗
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sortiraj odgovore
Najstariji