Laringitis kod bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar marita

    marita

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Poštovani zanima me ima li tko iskustva s laringitisom…naime malena ima 7 mjeseci već mjesec dana je vukla prehladu koja se pretvorila u pucanje glasa promuklost…hroptanje…grubi kašalj…itd,,,dobila je fenistil kapi i kao nema pomoći…dok ne prođe…ima li netko savjet kako olakšati djetetu tegobe…inhalator kupiti da ili ne?…

  • Avatar Zeko123

    Zeko123

    Broj poruka: 26

    Prijavi adminu

    Mi imamo bebu 3,5 mjeseca. U subotu je promukao i navečer smo išli na pedijatriju. Dobio je inekciju Solu Medrola i fenistil. Nije kašljao, niti imao temperaturu. Ja mu kasnije nisam davala fenistil jer mu je već drugi dan bilo bolje. Dva dana sam kuhala kamilicu i po 5-10 min stajala sa njim blizu (važno je da budu u vlažnoj prostoriji) i tako nekoliko puta na dan, češće sam ga dojila i davala mu malo čaja. Brzo je počeo ponovo vikati i gugutati kao da ništa nije bilo (pretpostavljam da je imao neki blaži oblik). :)

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga marita,
    postoji već otvorena tema na forumu pa tamo postavite pitanje:
    https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/laringitis-kod-beba-1714 [klokanica.24sata.hr]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.