Krvarenje tijekom ovulacije

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar eveline52

    eveline52

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav,
    Zanima me jeste li imale iskustva s krvarenjem za vrijeme ovulacije?
    Dakle, desila se sljedeca situacija.
    Imala sam spolni odnos tijekom plodnih dana, 02.02., ovulacija je trebala nastupiti 05.02. Umjesto toga, imala sam krvarenje, osjecala sam iste bolove kao i kod redovne menstruacije, zapravo, sve uobicajeno. Trajalo je 6 dana. Nakon toga nisam dobila vise menstruaciju. 
    Ima li tko iskustva?

  • Chupketa

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    eveline52 ovaj mjesec imam jednaku situaciju😕. Ginekolog kaže da nije ništa opasno, da se ponekad ovulacijsko krvarenje može spojiti s menstruacijom, a drugi uzrok može biti da je ovulacija izostala. Imala sam prema LH trakicama ovulaciju 22.05.2020., a dva dan kasnije krenulo je lagano krvarenje, tako da već par dana lagano krvarim i nema druge nego da čekam novu menstruaciju. Do sada nikada nisam imala ovakvu situaciju i baš sam pokisnula jer nekako mislim da ovaj mjesec ništa od šanse za plus na testu, a ni vađenja hormona koje čekam mjesec dana😕. Kakav je bio razvoj situacije kod tebe u međuvremenu? 

    Ja 33g, M 38g, nezaštićeni od 9/2019

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.