🛑KRVARENJE POSLIJE ODNOSA 🛑

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rukiv
    09. Siječanj 2025. 18:04

Dobro veče svimaaa☺️
    Ovako... imala sam menst. Od 17.12.-21.12., po mom kalendaru i po simptomima ovulacija je trebala biti 30.12., e sad 05.01. poslije odnosa sam primjetila krv prilikom brisanja, krv je roze boje, vrlo, vrlo oskudno, samo prilikom brisanja, mala količina. To je trajalo do 07.01. ujutro, niti se smanjivalo niti pojačavalo samo odjednom prestalo... trebam dobiti 13.01. iduću menst.
    Mene zanima da li je moguće da je implatacijsko krvarenje tako rano došlo? 
    Test sam radila 05.01. prvi dan krvarenja i bio je negativan🥹
    Ima li neko iskustva, naručena sam kod ginekologa 19.01.

• ddm2463
    11. Siječanj 2025. 22:12

Mislim da tu nije trudnoća u pitanju ali svakako pričekaj menst pa onda ako bude kasnila dan,dva ponoviš test :)

01.12. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.