Krv..

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinica1501

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Trudna sam 5 tj i 4 dana. U ginekologa sam narucena tek 28.02. Sinoc nakon sexa (pinkuu grubljeg) na gacicama mi svijetlo rozi trag. Jutros takodjer, obrisala se na wcu i na papiru malo vise traga al isto tako svijetlo skroz. Nije to bas krv nit je gusto nit crveno, ne boli me, ne pece me. Ma nistaa..samo eto taj trag. Ne znam dal da odem na hitnu, il da cekam pon pa ako ne prestane odem ipak ranije ginekologu ili?

  • Avatar Monikaharmonika

    Monikaharmonika

    Broj poruka: 247

    Prijavi adminu

    Negdje sam pročitala da je moguća pojava spotinga u trudnoći nakon sexa. Razlog najvjerojatnije zbog dobre prokrvljenosti rodnice i maternice jer se priprema za daljnji tijek trudnoće. E sad ako je to baš jako krvarenje onda možda i nije vezano uz posljedice sexa. Nadam se da nećeš više krvariti. 

  • mozav

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    E sad ako je to baš jako krvarenje onda možda i nije vezano uz posljedice sexa. Nadam se da nećeš više krvariti. 

    gclub [gclub.social]

  • mozav

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Razlog najvjerojatnije zbog dobre prokrvljenosti rodnice i maternice jer se priprema za daljnji tijek trudnoće.

    บาคาร่า [xn----zwfb9fc6cd8ibbcbb41aha.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.