Komplikacije u trudnoći zbog odvajanja posteljice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sara123

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Drage moje forumašice,dobro bi mi došla koja riječ utjehe.Radi se o mojoj sestri koja je trudna 22 sedmice.Trudnoća je sama po sebi rizična jeer je prva nakon 16 godina braka(ona ima trenutno 40 godina).Prije dva dana primljena je u bolnicu zbog krvarenja koje nije bilo ni obilno ni oskudno,nešto između ali dovoljan razlog za brigu.Poslije urađenih analiza sumnjaju da se posteljica malo odvojila ali nisu 100% sigurni uglavnom stanje je strabilno krvarenje je prestalo ali doktori kažu da je i sada jako rizično,pa ako neko ima slično iskustvo iza sebe a naročito sa sretnim ishodom dobro bi mi došlo čuti vašu priču.  

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.