Komplikacije nakon porodiljnog

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana1985

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav.moja malena je 17.7 napunila godinu dana. Od 15.7-20.8sam na go. U međuvremenu svratim da sam trudna(nisam nikad imala mučnine a kako sam malenu dojila ni mengu) Budući da sam trudna već 15tj i radim u dućanu otvorim odma od 21komlikacije.danas teta na HZZO me traži potvrdu o plaći i napominje da joj triba potvrda iako će na njoj biti sve nule. Ostala sam šokirana da ću primat cca2200 stim da sam na porodiljnom imala3990 a inače mi je plaća bila cca5000. Jesu oni normalni majko mila?? Bisna sam ajme…

  • Avatar ami25

    ami25

    Broj poruka: 1059

    Prijavi adminu

    Ivana ja mislim da trebaju 3 platne liste opet za otvaranje komplikacija, mislim da sad neces imat ni pravo na to ako se ne varam?  Tek kad rodis ili kako to vec ide,mislim to mi se frendici pred malo dogodilo ne znam ako su sto promjenili.. Ali uglavnom uzas veliki da!!!

    💙Bartol💙
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.