pozdrav!
neznam dal je bila ova tema ,ako da brišite pa me usmjerite
ovako majka sam djevojčice koja ima sada 30 mjeseci
radimo na našem drugom anđelu od njene 1godine ...
sad mi se to čini već malo predugo...
bila sam kod ginikologa ,reko je da je sve u redu...
šopao me prvo s duphastonima...
a onda mi je rekao da će mi dati klomifene ,ali bez folikumetrije ,
što naravno nisam pristala...
znači pratim BT,imam i Lh trakice ..ali ništa ...
znači koje ste planirale drugo dijete ,koliko dugo vam je trebalo da ostvarite svoj najljepši san ?
ja se ispričavam mami ponosna majka,al htjela bih pitat : karla26 vidim da je bilo problema sa ureaplazmom pa me zanima jel ste ju riješili samo sa antibioticima ili ... jer upravo je ja i muž liječimo??
e da te smo antibiotike dobili i mi,al radimo već 9 mj na bebi i bojim se da ju jednom terapijom ne riješimo a ne želim stalno bit na antibioticima ( na njima sam od 5 mj zbog ešerihije i upale mjehura i sad još i ta beštija) ,a gdje mogu nabavit oleocapsule i te vaginalete u svakoj ljekarni ili??
Nova sam na klokanici pa vas sve prvo pozdravljam! Ponosna majka, evo nama je trebalo oko 2 godine. Kad je muž konačno pristao na naše 2, a moje treće dijete prvo sam imala spontani prije 2 godine. Od tada smo se opet trudili iako ne stalno intenzivno i evo sad sam trudna 10 tjedana. Ali stvarno je onako kako većina žena napiše- kad se opustiš i ne razmišljaš previše onda se dogodi. Bila sam na godišnjem i rekla da se neću previše opterećivati (iako sam znala da imam ovulaciju po bolovima), ali nisam grčevito svaki dan tražila simptome i bila opsjednuta trudnoćom. Ipak ima jako puno veze naše psihičko stanje i opuštenost. Jer dok god sam grčevito svaki dan samo o tome razmišljala ništa se nije događalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji