Trenutno imam dvoje djece... Nikada nisam razmišljala o financijama kad sam htjela dijete... I eto, sad, nakon punih 7 godina, poželjela ja još jedno..
trenutno radimo na trećem...
Ja sam gledišta da ću uvijek imati dovoljno za svoju djecu...
Ne razmišljamo o financijama, imat ćemo koliko nam Bog da, sada imamo 2 sina. 2,10god i 2mj.
...troje...a kako sad stvari stoje nadam se da ćemo imat dvoje...curicu već imamo, a sad bi htjeli da ima bracu ili seku...nikako ne bi htjela da bude jedinica...ja imam dvije seke i kad vidim koliko se moje dijete veseli tetama, ne želim da moje unuče jedog dana nema tete, ujaka, striku...a i imati sestre ili brata je lijepo...uvijek imaš nekog svog...
...znam jednu ženu koja je jedinica i udala se za čovjeka koji je jedinac...imaju dijete...i kad pomislim kako to dijete nema ni tetu, ni ujaka, ni striku, neće imati niti bratiće i sestrične, baš mi je to nekako ružno...ne znam...
mama10
za sadf nam jedno dolazi..ali planiramo u buducnosti imati 3-4 djece..jer ja i muz smo iz velike fsmilije..pa bi nam bilo cudno ds imamo dvoje djece.. =)
Da mi financije nisu problem, imala bih maksimalno četvero djece. Trenutno nemam ni jedno, baš zbog financijske situacije. No, ni to nije samo problem. Sedam mjeseci sam u vezi. Dečko i ja često pričamo o tome, ali problem je u tome što on još nije spreman za taj korak, odnosno prerano mu je.
Da se gledalo po financijama, ne bismo imali ni jedno....a imamo ih četvero...najstariji je na faksu, drugi u srednjoj, treći u osnovnoj školi.....najmlađi ima 4 godine....imamo svoju kuću (i kredit još 5 godina).....radim za dva poslodavca, klinci su odlikaši pa imaju stipendije.....uvijek se stvari poslože u životu....želim curicu......bez obzira na sve....
Sortiraj odgovore
Najstariji