Koliko često treba kupati bebu?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar gracy

    gracy

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Super tema,joj meni je kupanje nocna mora malena ima 3mj i nevoli se kupat,al bez obzira na to kupam je svako 3._4 dana mislim da nema potrebe svaki dan,Mame drage kako ste vi svoju bebicu naucile na kupanje :)

  • Ira1983

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Ja sam svoju curicu kupala svaki dan do godine dana i zato što je taman bilo ljeto i bebica bi zaspala poslije kupanja ko bebica , sad svakih 2-3 dana najdalje. Ona je stvarno guštala dok se kupala…. taklo da ja smatram da to nije ni bilo pretjerano, obavila bi to doslovno u 5 min.

    [lilypie.com]

    Mamina ljubav
    [lilypie.com]

  • Avatar gracy

    gracy

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    takodjer bi obavila u 5min al u tih 5 min je doslovno vristanje :( al evo trrudimo se :P

  • Ira1983

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Ah da, i imala je jednu fazu od par dana…to sam skroz zaboravila   di je odjednom počela plakat tokom kupanja, nakon toliko obožavanja …i onda je od jednom stalo i vratilo se na staro     
    Nema odustajanja…trudite se i dalje

    [lilypie.com]

    Mamina ljubav
    [lilypie.com]

  • Avatar gracy

    gracy

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    IDEMO DALJE :) ;

  • Monika93V

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Mi se kupamo svaki dan. To je dio rituala prije spavanja. Od prvog dana obožava kupanje, sad već pri sakom presvlačenju počinje radost jer misli da je skidam za kupanac. Uživancija i najljepši dio dana za cijelu obitelj.

  • Avatar StellaMaris

    StellaMaris

    Broj poruka: 577

    Prijavi adminu

    Mi se isto kupamo svaki dan prije spavanja od navršena 3 mj., nekad mu ne operem kosu ako vidim da je baš umoran - samo ga tuširam. Ne mogu zamisliti da ga ne operem jer se po danu valja di stigne i dira što stigne. A do 3 mj. sam ga kupala svako drugi dan. Oduvijek se obožavao kupati i nismo nikada imali problema, ali razumijem i roditelje kojima se djeca ne vole kupati, imamo ih par u blizini

    <3 2/2013 <3

  • malla ljepotica

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

     mi se volimo kupati jer tad se opustimo i uzivamo

    paola

  • globalcc

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Ovo je najboljih 55 sekundi savjeta za njegu djeteta do sad! :)

    Još samo da se objasni što su to štetne tvari, odnosno da je kozmetika bez štetnih tvari ECO CERT-ificirana i čista petica!

  • mjakobovic

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Od dana svog rođenja, moja beba je okupana svaki dan, isto kao što se suprug i ja tuširamo svakodnevno. Uvijek je okupana u čistoj vodi bez ikakvih “dodataka”. Šampon za kosu smo počeli koristiti oko prvog rođendana, jer je do tada jedva imala kose na glavi. Uostalom, bili smo 10 dana u rodilištu i svaku večer su je sestre okupale, bez obzira što joj pupak nije otpao.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.