Koliko često treba kupati bebu?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gracy
    04. Prosinac 2014. 08:50

Super tema,joj meni je kupanje nocna mora malena ima 3mj i nevoli se kupat,al bez obzira na to kupam je svako 3._4 dana mislim da nema potrebe svaki dan,Mame drage kako ste vi svoju bebicu naucile na kupanje :)

• Ira1983
    04. Prosinac 2014. 12:17

Ja sam svoju curicu kupala svaki dan do godine dana i zato što je taman bilo ljeto i bebica bi zaspala poslije kupanja ko bebica , sad svakih 2-3 dana najdalje. Ona je stvarno guštala dok se kupala.... taklo da ja smatram da to nije ni bilo pretjerano, obavila bi to doslovno u 5 min.

Mamina ljubav

• Ira1983
    04. Prosinac 2014. 14:07

Ah da, i imala je jednu fazu od par dana...to sam skroz zaboravila   di je odjednom počela plakat tokom kupanja, nakon toliko obožavanja ...i onda je od jednom stalo i vratilo se na staro     
    Nema odustajanja...trudite se i dalje

Mamina ljubav

gracy
    04. Prosinac 2014. 14:22

IDEMO DALJE :) ;

• Monika93V
    06. Prosinac 2014. 12:24

Mi se kupamo svaki dan. To je dio rituala prije spavanja. Od prvog dana obožava kupanje, sad već pri sakom presvlačenju počinje radost jer misli da je skidam za kupanac. Uživancija i najljepši dio dana za cijelu obitelj.

StellaMaris
    06. Prosinac 2014. 12:31

Mi se isto kupamo svaki dan prije spavanja od navršena 3 mj., nekad mu ne operem kosu ako vidim da je baš umoran - samo ga tuširam. Ne mogu zamisliti da ga ne operem jer se po danu valja di stigne i dira što stigne. A do 3 mj. sam ga kupala svako drugi dan. Oduvijek se obožavao kupati i nismo nikada imali problema, ali razumijem i roditelje kojima se djeca ne vole kupati, imamo ih par u blizini

<3 2/2013 <3

• malla ljepotica
    07. Prosinac 2014. 20:21

mi se volimo kupati jer tad se opustimo i uzivamo

paola

• globalcc
    03. Prosinac 2015. 19:12

Ovo je najboljih 55 sekundi savjeta za njegu djeteta do sad! :)

Još samo da se objasni što su to štetne tvari, odnosno da je kozmetika bez štetnih tvari ECO CERT-ificirana i čista petica!

• mjakobovic
    04. Prosinac 2015. 11:08

Od dana svog rođenja, moja beba je okupana svaki dan, isto kao što se suprug i ja tuširamo svakodnevno. Uvijek je okupana u čistoj vodi bez ikakvih "dodataka". Šampon za kosu smo počeli koristiti oko prvog rođendana, jer je do tada jedva imala kose na glavi. Uostalom, bili smo 10 dana u rodilištu i svaku večer su je sestre okupale, bez obzira što joj pupak nije otpao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.