Koji su najčešći prvi simptomi trudnoće?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • natalijaterzic

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ovako, nova sam u ovome svemu….djelom sam jako srecna sto napokon ja pocinjem misliti i pricati o svemu ovome, a drugim dijelom i ne…objasnicu i zasto…ja i moj suprug pokusavmo dobiti bebu evo vec drugi mjesec ali nista jos, ponadam se da je to to ali test pokaže da nema trudnoce. I prvi put imala sam kao i sada sve simptome trudnoce i bila jako srecna sto je to tako, ali test pokaže negativno…:((((((samo sto mi se ovaj put pojavila ta neka blednjikava linija od pupka ka dole ali ipak nista….a kazun da je zena sigurno trudna kada ta linija postane vidljiva, e pa sa mnom sluaj nije takav….u mojoj porodici nema tog slucaja da neko nije mogao da ima dijete, svi su imali i imaju…kod supruga takodje….mada neki dalji rodjaci i nisu mogli kod njega, pa su morali vantelesnom oplodnjom da se to rijesi….e sad ima jedan problem, pozvala sam astrologa koji tvrdi da moj suprug ima losu karmu i da nazalost dok se to ne rijesi  od bebe nece  biti nista:((((((jako sam tuzna i uznemirena…a astrologa sam ppozvala ne zbog toga, vec zbog nekih ddrugih stvari a ispostavilo se da sam cula bas to, sto nisma ni sumnjala da je moguce……

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Stvarno? Astrolog? 😂😂😂😂😂

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Btw,normalni zdravi partneri ne moraju otprve napravit dijete…cak do godinu dana je normalno i tolerira se

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • ruthwilson

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Obratite se druzaiherbalcure@gmail.com ako pokušavate zatrudnjeti, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, tešku endometriozu i skeniranje, ja Rekli su da je IVF jedina mogućnost. To je nešto što nismo mogli priuštiti i gotovo je odustala od nade da postanemo roditelji. Moj prijatelj mi je preporučio dr Uzai i nagovorio me da ga kontaktiram, napravio mi je duhovno otkriće da me zatrudne, u roku od dva tjedna trudna sam (naravno!) I rodila lijep zdravo dječak Travanj, ovdje ja svoju obitelj s radošću i srećom, pišem ovu poruku za one žene koje su na pozornici na kojoj sam bio, depresivno bez svjetla na kraju tunela, Dajte dr. Uzai pokušaj da vam pomognem riješiti svoj problem i nadamo se da ćete imati isti iskaz uspjeha koji sam imao. Možete ga kontaktirati putem adrese: druzaiherbalcure@gmail.com ili onoga što ga je nazvao putem +2348114033497 Hvala vam liječniku za svoje divno i pobožno djelo koje ste učinili u našem životu, želimo vam svu sreću u vašem braku.

  • Avatar dea32

    dea32

    Broj poruka: 1561

    Prijavi adminu

    Osobno ne vjerujem u ezoteriju, polozaje zvijezda i sl, tako da bih ti savjetovala da se ne drzis toga sto je astrolog rekao.
    S druge strane, to za blijedu crtu po trbuhu nisam nikad cula..
    Rani simptomi trudnoce su u principu simptomi pms-a, tako da ih je tesko razlikovati.
    Postoje i parovi koji godinama pokusavaju imati dijete, a zdravstveno je sve ok sa njima. S obzirom na tek 2 mj pokusavanja, svi ce vam reci da pricekate. Nakon godine dana pokusavanja mozete kod ginekologa pa napraviti neke osnovne testove. Ono sto je nama palilo je ne misliti o tome hoce li sad biti beba ili ne, jer stres ima jako puno utjecaja u tome. Opustite se, uzivajte u seksu i jedno u drugome, jednom ce i plus doci..
    Sretno!

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • kate4141

    Broj poruka: 24

    Prijavi adminu

    Dr.Agbazara ist ein großartiger Mann, dieser Arzt hilft mir, meine Geliebte Jenny Williams zurückzuholen, die vor 1 Jahr mit mir Schluss gemacht hat und vor ein paar Tagen kam er zu mir zurück und bat sie mit Hilfe dieser spirituellen Kräfte zurück zu akzeptieren. Also, wenn Sie Hilfe in jeder Situation im Leben brauchen, kontaktieren Sie ihn per E-Mail über: ( agbazara@gmail.com ) oder rufen Sie / WhatsApp  +234 810 410 2662

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.