Kim Kardashian priznala da mrzi biti trudna

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady@

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Iako smo jedva docekali plusic i jedva cekamo da upoznamo svoju bebicu (s obzirom da smo jednu vec prerano izgubili), trudnoca kao stanje mi ne odgovara, tj ne osjecam da je to blazeno stanje kako neki kazu… Povracanje i mucnine, strogo mirovanje, napuhnutost i osjecaj da nemam zraka vec kod malih “napora”, u vecinu odjece ne stanem… Nadam se da nitko nece ovo krivo shvatiti. Neizmjerno smo sretni sto cemo biti roditelji, i samo zelimo da docekamo zivu i zdravu bebicu bez obzira na sve. Samo se trenutno jednostavno ne osjecam dobro u svojoj kozi…

    Lady@

  • Ukilele

    Broj poruka: 239

    Prijavi adminu

    Ma kako ces se i osjecat dobro.. nadutost, napuvana ko slon, otecenih nogu i ruku, svakim danom sebi sve teza, manje pokretna, neispavana itd.. u potpunosti te razumin i to uistinu jest blazeno stanje samo sto ga ne podnosi svacije tijelo jednako. Al jedno je sigurno, vrijedi pregrmiti pa sve i da trudnoca traje 20 mjeseci a ne 9! Sretno :)

  • Avatar Tyna24

    Tyna24

    Broj poruka: 874

    Prijavi adminu

    a zašto se onda prije trudnoće jadala kak nemože ostati trudna, bla bla… pa ako joj se ne sviđa to stanje, nije niti morala drugi put zatrudnjeti.! tolko o njoj.

    što se tiče trudnoće opčenito, ja niti sekundu nisam požalila što sam trudna! nakon 2 godine truda, sve moguče pretrage i stresova,kad sam ugledala +, bio mi je jedan od najsretnijih dana u životu! i makar sam prva 4 mjeseca imala grozne mučnine, i smršavila,nisam mogla od njih ustati niti iz kreveta, niti onda mi nije bilo žao što sam trudna! niti kad sam saznala da imam placentu previju, i da moram strogo mirovati,nesmijem pipnuti muža, niti onda nisam požalila!
    niti zbog toga da sam ostala bez posla zbog trudnoće, nisam požalila!

    zato me baš izbaci iz takta kad pročitam takav glupi članak napuhane bogatašice.
    kolko bi žena sve dalo da su na njenom mjestu, ali nemogu biti.

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.