Kilogrami u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena56778
    02. Siječanj 2023. 17:24

Koliko ste se udebljale u trudnoći?
    Koliko ste dobile kg do 16.og tjedna?
    I kad vam se počeo stomak vidjeti? 🥰

Ja sam sad 15+5 i dobila sam 2 kg i to mi je puno s obzirom da beba ima nesto malo grama 😅

U proslim trudnoćama sam dobijala po 20 kg iako sam sve skinula nisu mi toliki kilogrami bili potrebni 🙉

Evo od danas pazim sta jedem, nikakva dijeta, zdrava prehrana i puno vode 

A stomak mi se u proslim trudnocama vidio bas kasno, evo jos uvijek nista sta je super s obzirom da jos nikome nismo rekli za trudnocu 🥰

Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh, prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih❤🙏🏻

Barbi30
    02. Siječanj 2023. 18:03

Ja sam 17+5 i dobila sam 2,5 kg-prva mi je trudnoća. Ja sam imala problema s želucem i crijevima, smršavila 2 kg i evo vratila. Doktorica kaže da je u redu.
    Jedem normalno a nekada i više i pijem dosta tekućine. Ne stavljam se na nikakve dijete. 
    Trbuh mi se vidi već 2 tj. Meni je bitno da beba napreduje i da je s njime sve ok a koliko ću kg dobiti nebitno. 😁💪

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• regica123
    03. Siječanj 2023. 00:32

Ja sam 22+0 i dobila sam oko 3,5 kile. Veci problem je sta sam zatrudila s visokom kilazom haha
    Trbuh se krenio vidit u 18.tjednu, ali kako sam stalno u sirokom mogu reci da se i sama sokiram kako je narastao kada obucem nesto usko 🙈

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI