Koliko ste se udebljale u trudnoći?
Koliko ste dobile kg do 16.og tjedna?
I kad vam se počeo stomak vidjeti? 🥰
Ja sam sad 15+5 i dobila sam 2 kg i to mi je puno s obzirom da beba ima nesto malo grama 😅
U proslim trudnoćama sam dobijala po 20 kg iako sam sve skinula nisu mi toliki kilogrami bili potrebni 🙉
Evo od danas pazim sta jedem, nikakva dijeta, zdrava prehrana i puno vode
A stomak mi se u proslim trudnocama vidio bas kasno, evo jos uvijek nista sta je super s obzirom da jos nikome nismo rekli za trudnocu 🥰
Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh, prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih❤🙏🏻
Ja sam 17+5 i dobila sam 2,5 kg-prva mi je trudnoća. Ja sam imala problema s želucem i crijevima, smršavila 2 kg i evo vratila. Doktorica kaže da je u redu.
Jedem normalno a nekada i više i pijem dosta tekućine. Ne stavljam se na nikakve dijete.
Trbuh mi se vidi već 2 tj. Meni je bitno da beba napreduje i da je s njime sve ok a koliko ću kg dobiti nebitno. 😁💪
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Ja sam 22+0 i dobila sam oko 3,5 kile. Veci problem je sta sam zatrudila s visokom kilazom haha
Trbuh se krenio vidit u 18.tjednu, ali kako sam stalno u sirokom mogu reci da se i sama sokiram kako je narastao kada obucem nesto usko 🙈
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji