Drage mame naime u 13tj sam trudnoce a za 3mj imam svatove pa ako mi mozete reci kolike ste trbuh imale sa 6mj hvala unaprijed
Skroz mali, govorili su mi da imam trbuscic ko da sam se malo vise napapala. obicno vele ako je prva trudnoca da trbuh tek pred kraj naraste...
ja sam imala dobar trbuh sa 6 mjeseci... nije bilo šanse da se ne skuži da sam trudna :) a sad mi fali trbuh
Sa 6 mjeseci mi se tek poceo nazirat trbuh, doslovno preko noci. Do tad sam bila kost I koza, ravna ko daska :)
14.06.2014. L ♥
jasam vec ogroman imala.... meni se i sa 3 nadzirao... a kad sam trebala rodit jedva sam hodala pred njim...hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Kad sam bila u 6.mjesecu sam isla na desetu godisnjicu mature i niko nije skuzio. Mozda zbog crne haljine. Al kad sam rekla dobila sam duple porcije svega
Uh..ja sam bila ko balon.a pred porod,boze pomozi..otecena,a trbuh boze sacuvaj...ali se moj d rodio sa 4200g,a ja i ovako imam kilazu
Nije bio prevelik ali ovo mi je prva trudnoca. Ipak sad mi govore da imam komad trbuha ( 36.tjedan) bas sam pregledavala slike i bio mi trbuh tako malen i ja sam sva jos bila malena . A evo me sad. Kitovo mladuče. Stenjem dok se okrećem, ustajem, oblacim.. Da sam znala da ce bit ovako vise bi uzivala u tom malom trbuscicu :)
I mene to malo muči jer imam jedne svatove u petom mjesecu trudnoće i jedne u šestom. No vidim da je to sve individualno. Sad sam u drugom mjesecu i trbuh mi je već lagano izbočen (inače je ravan, ravan!), a znam da ima cura kojima je i dalje ravan. Već vidim da će biti šoping haljina u zadnji tren!
Sortiraj odgovore
Najstariji