Kapsule vrkute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    21. Lipanj 2019. 07:17

Evo, počela sam piti kapsule vrkute prije 2 tjedna, po jednu svaki dan..pa me zanimaju vaša iskustva, jel kojoj pomoglo u smanjenju cisti na jajnicima, koliko dugo pijete?

Raštika
    21. Lipanj 2019. 09:08

Pila sam ih ja. Pomogle su mi kod pms-a dosta. Za ciste ne znam, nemam ih ali ako te one muce mozes proguglati za kombinaciju sladića i boražine.
    Sladić ima cak u obliku tinkture tako da je zgodan za pit van kuce i ne mora se po ovoj vrucini kuhati caj. A borazina... moj savjet je kapsule. Skuplje su ali i ulje je skuplje a kapsule se na kraju vise isplate jer ih se duze pije od ulja. 😉 
    I cuvarkuca je zakon za te stvari. Mozes napravit mjesavinu meda i cuvarkuce a mozes i svaki dan grickat po listic nje. 🙂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mallla
    21. Lipanj 2019. 09:40

Popila 3 dozu. Pomoglo u osjetu ovulacije i općenitom zadovoljstvu (raspoloženju). 
    Ciklusi bez smećkarenjA. 
    Drugo neznam jer nisam pratila tj bila na pregledima prije i poslije. 

url=https://lilypie.com]

• baby
    21. Lipanj 2019. 12:15

Pila sam čaj od vrkute prije ali sad kad su ovakve vrućine sam se odlučila za te kapsule, pile ste onza i za vrijeme m? meni je jako skratilo menstruaciju, počela sa piti od 2. dana ciklusa

Raštika
    21. Lipanj 2019. 13:42

Ja sam ju pila cijeli ciklus bez stanke e sad da li sam ispravno pila ne znam... 🤷🏼‍♂️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Mallla
    21. Lipanj 2019. 15:35

Prva dva mj sam pila od 5dc do 23dc jer da ne skrati krvarenje i da ne remeti trudnoću ako do nje dođe. 
    Sad zadnji mj sam pilA od 5 dc do O jer u jednoj objavi je Grizli pisala da bii se trebalo izbjegavati nakon O jer kao dovodi hormone u balans a ako fođe do T tada hormoni nisu u balansu... 

url=https://lilypie.com]

• baby
    21. Lipanj 2019. 18:21

Da bar pise nesto u uputama, znam da nije preporucljivo vrkutu piti u ranoj fazi trudnoce ali ovo za poslje ovulacije nisam znala, a o bi mi trebala biti u ovih par dana

Raštika
    22. Lipanj 2019. 14:29

E to sam i ja govorila, da bar piše na bočici kad piti. A opet.... dosta njih pije tako da marulju pije do o a onda vrkutu od o do menge. Aj ti sad znaj sta je ispravno...

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• baby
    22. Lipanj 2019. 17:25

A nista, prekinula sam vrkutu pa budem pocela poslje druge m do ovulacije..imala sam povisen prolaktin pa da mi se ne zbrcka sve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.