Kako zainteresirati "cicoovisnika" za hranu na žličicu?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Pozdrav...
    Bebačica je navršila 9 mjeseci i nikako ne prihvača hranu na žličicu. počela sam ju dohranjivat sa 5 mjeseci jer je bila jako radoznala i to je dobro prihvatila. No s novim zubićima je jako izgubila volju i ne želi ni vidjet hranu na žličici. Grize samu žličicu, al čvrsto stisne zube kad ju želim nahraniti. Sad trenutno sve što joj skuham joj ponudim tako negnječeno u zdjelici pa jede rukama, ali se ne najede. Ako mi uspije nekoliko žličica da ne ispljune, skoro da slavim. A za nekoliko mjeseci počinjem raditi i neznam kao će to izgledat. Baš je pravi cicoovisnik, ne prizna ni flašicu ni dudicu. Neznam... Doktorica veli da se ne brinem jer dobro napreduje, ima skoro 9 kila. Ali, ona će bit gladna ako ne uspijem na neki način ju pridobit za hranjenje... 
    Pomagajte :)

  • Avatar new.mommy

    new.mommy

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Kao i sve na što nema pametnijih odgovora, izdrži, to je faza. Kad tad svi počnu lijepo papati, a dotad kako je doktorica i rekla, ne brini :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.