Kako voljeti djecu i kad nas izluđuju?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mama842

    mama842

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Prekrasan članak

    Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    ajme super ste to sročili, sve te emocije.. pogotovo onaj dio da zašuti na tri dana , neobična je ta roditeljska ljubav, baš bezuvjetna..

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • bibach28

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Moje jedno ima 3 i pol god a drugo 1 i 8mj smatram da stariji vec treba shvatit kad je ne da je ne i nema rasprave igracke se moraju pospremiti on to zna a nece to me ljuti i izmislja 1001 razlog da ne pokupi te je pospan te zedan te gladan pa mu se pisa kaka itd al uvela sam ih tako sto kad je ostavio razbacano pokupila u vrecu iznesla van i rekla da sam bacila drugi put bere igracke jer misli da cu baciti :)  malo im treba strogoce jer gdje bi dospjeli kad bi im dopustili sve.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.