Ja sam udomiteljica već niz godina,,,do sada sam uvijek imala u svom domu stariju djecu,međutim lani u trećem mjesecu sam dobila troje djece dvije cure starije dobi i njihovog bracu od 3 god,,,,situacija u njihovoj obitelji je takva da je majka umrla na porođaju a otac dječaćića tek nedavno. Na žalost pukim slučajem sam saznala da je malenog sada dati na posvojenje,,,,mislim da će mi srce pući...Jedni kažu da prema zakonu ja i suprug imamo prvenstvo posvajanja ako želimo,a u centru nam ništa ne garantiraju,,,kažu da se nismo smjeli toliko vezati uz njega,,,,strašno....seke su protiv da ga odvedu i htjele bi da ga mi posvojimo što i želimo....Što sada napraviti,kome se obratiti... Ići ću do Boga ako treba samo da nam ga daju da ga posvojimo...
Pozdrav svima! Da li itko ima saznanja kakva je procedura za posvajanje djeteta iz Afrike? Uputila sam e-mail na Ministrastvo ima 2 mjeseca i nitko nista ne odgovara, zvala sam ih, kažu netko će vam se javiti...zar je problem odgovoriti na e-mail s upitom o posvojenju djeteta?! Strasno!
Zivimo u 21.stoljecu i izbor kontracepcije je ogroman! Kako mozete ne razmisljat glavom i ostajat trudne tek tako i onda vlastitu dicu davat na posvajanje. Pa da mi je jedini izbor kopat po smecu da ga prehranim to bi i ucinila al dala ga nebi nikome. Al to sam samo ja! Mislin prestrasno je ovo sto sam ode procitala!
Bokić svima!
Suprug i ja smo,nakon mnog razgovora i razmišljanja,odlučili se na posvajanje djeteta.Molim vas da li mi može itko reći kakav je proces i po prilici koliko to traje.Hvala vam
Sortiraj odgovore
Najstariji