Studentica sam pedagogije i stranog jezika, nisam vjernik, no protivnik sam abortusa . Ljudi godinama ne mogu imati djece pa usprkos životnim nedaćama trudnoću smatram blagoslovom.
Nemam riješeno stambeno pitanje niti povoljnu obiteljsku situaciju. Majka sam naprednog ,posebnog djeteta koje nije sa mnom jer mu ne mogu pružiti sve što želim.
Ponovno sam trudna te razmatram mogućnost pronalaska para koji bi to dijete eventualno posvojio.
Studentica sam pedagogije i stranog jezika, nisam vjernik, no protivnik sam abortusa . Ljudi godinama ne mogu imati djece pa usprkos životnim nedaćama trudnoću smatram blagoslovom.
Nemam riješeno stambeno pitanje niti povoljnu obiteljsku situaciju. Majka sam naprednog ,posebnog djeteta koje nije sa mnom jer mu ne mogu pružiti sve što želim.
Ponovno sam trudna te razmatram mogućnost pronalaska para koji bi to dijete eventualno posvojio.
weeweee ako si stvarno zainetresirana o pronalasku para za posvojenje možemo se čuti i privatno, jer smo se muž i ja nakon godina bezuspješnog začeća odlučili na posvajanje.
draga mi se borimo s neplodnošču već 8 godina i sad namjeravamo posvojiti maleno dijete pa ukoliko stvarno želiš dati na posvajanje svoje djete bilo bi mi drago da mi se javiš <3 !!
Draga weeewee možda je krajnje vrijeme da se raspitaš kako funkcionira kontracepcija, a ne bi bilo loše nešto i o našim zakonima. Dogovoreno posvajanje zakonski nije moguće ili je ovo oglas za prodaju djeteta? To je pak zakonski kažnjivo.
Ponukana jučerašnjim dokumentarcem na hrt-u o posvajanju djece, prosurfala sam malo po Klokanici da vidim iskustva. Toliko sam se uzrujala kad sam pročitala gornji post da ne mogu, a da ne komentiram.. Nikad nisam nikog osuđivala, ali ovako nešto da postoji, ne mogu shvatiti. Ovakvu osobu ne da ne treba osuđivati, već joj treba podvezati jajovode. I još ima obraza zavlačiti ove jadne ljude koji bi htjeli dijete, ko da je na placu pa ko prvi! Preko foruma takve stvari rjesavati!!! Klokanica bi je trebala prijaviti nadležnim institucijama.
Samo se nadam da će jadno siroče završiti u dobrim rukama.
¸ne kuzim zasto ova zena radi djecu ako ih ne zeli...
povoljna situacija, stambeno pitanje...kakvi su to razlozi
cista sebicnost
jel gluhe roditelje moze posvojiti dijete? cula sam da nedaju jer su gluhe roditelje ali gluhe roditelje imaju svoje djece i dobro se snalaze kao cujuce roditelje i nerazumijem zasto nedaju da posvoje dijete ili su pogrijesili shvatili? molim objasnjenje
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji