Kako poboljšati nalaz spermiograma u 3 mjeseca

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bumbalu

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    pozdrav…
    imam pitanje
    dali moze dogadaj iz djetinstva utjecati na kasniju azospermiju
    naime decko i ja smo nekoliko puta pokusali da dobijemo bebu, i nije nam uspjelo. ja sam se bojala da je u meni problem jer imam policisticne jajnike i posto mi nalaz urina u nekoliko navrata pokazao e coli, i nasla sam nalaze iz bolnice dok sam bila beba da sam kao mala beba s nekih navrsenih 1mj bila u bolnici zbog e coli, sto nisam znala do nedavnom.
    pila sam femisan a neko vrijeme i bilo mi dobro sto se tice bolova u jajnicima itd. jer od kontracepcije mi je bilo jako lose.
    uglavom pa mi ginek preporucio da decko napravi spermiogram, koji je napravljen 2 puta u 2 mj. jer doktorici bilo to sumnjivo zbog toga jer je tada imao 24 god.
    kao dijete dvaput je pao u led do iznad trbuha i jednom u koprive, ( nestasno dijete), zanima me dali bi taj pad u led mogao uzrokovati na neplodnost.
    sto nam se preporuca, citala sam o biopsiji testisa i to mi je i ginek nesto spominjao da nam je jedina nada preko biopsije uzeti tkivo i umjetnom oplodnjom da zatrudnim. 
    molim za pomoc i savjet…vise od 5 god pokusavamo prirodno i nije nikad nista uspjelo..
    hvala..

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.