![](/media/img/6a/76/ae1eab21ca50c42bc217.jpeg)
pozdrav...
imam pitanje
dali moze dogadaj iz djetinstva utjecati na kasniju azospermiju
naime decko i ja smo nekoliko puta pokusali da dobijemo bebu, i nije nam uspjelo. ja sam se bojala da je u meni problem jer imam policisticne jajnike i posto mi nalaz urina u nekoliko navrata pokazao e coli, i nasla sam nalaze iz bolnice dok sam bila beba da sam kao mala beba s nekih navrsenih 1mj bila u bolnici zbog e coli, sto nisam znala do nedavnom.
pila sam femisan a neko vrijeme i bilo mi dobro sto se tice bolova u jajnicima itd. jer od kontracepcije mi je bilo jako lose.
uglavom pa mi ginek preporucio da decko napravi spermiogram, koji je napravljen 2 puta u 2 mj. jer doktorici bilo to sumnjivo zbog toga jer je tada imao 24 god.
kao dijete dvaput je pao u led do iznad trbuha i jednom u koprive, ( nestasno dijete), zanima me dali bi taj pad u led mogao uzrokovati na neplodnost.
sto nam se preporuca, citala sam o biopsiji testisa i to mi je i ginek nesto spominjao da nam je jedina nada preko biopsije uzeti tkivo i umjetnom oplodnjom da zatrudnim.
molim za pomoc i savjet...vise od 5 god pokusavamo prirodno i nije nikad nista uspjelo..
hvala..
Sortiraj odgovore
Najstariji