Drage mame, zanima me kako perete igračke koje se ne peru? Većinu igračaka stavim samo u perilicu s blagim deterdžentom, ali imam par plišanih šuškalica na kojima piše da se ne peru nego prebrišu. S čim da ih prebrišem? Uzela sam neki NUK-ov sprej, ali se on isto mora isprati. Bebica mi ima 3 mjeseca i sve stavlja u usta pa se bojim prati s nekim kemikalijama, a opet ne mogu ostaviti nečiste. :D Trebam vaš savjet.
Ja sam sve šuškavce i plišance oprala u mašini na 30 il 40 stupnjeva bez obzira šta piše na njima da se ne peru..ništa im nije bilo..jedino je jedna medek prestao zveckati.....čak je i plastična zvečkica sa plišom preživjela pranje,al sam ju nagurala između drugih
Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.
Postoji Dmov (Denk mit) dezinfekcijski sprej, ne znam ima li netko s njim iskustva? Naime, ja ga imam i svašta dezinficiram s njim, među ostalim i bebinu zvučnu igračku. Međutim, moja beba ima samo mjesec dana pa još ništa ne stavlja u usta, tu igračku sam dezinficirala samo da je mogu stavit na rub krevetića...
Happiness is choice for today :)
Sortiraj odgovore
Najstariji