Kako ošišati dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mama2girls

    mama2girls

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Drage mame! Imam problem sa šišanjem  Moje kćeri ne žele ići kod frizerke (možda sam to sama kriva jer sam ih sama doma šišala, i odrezala sam im šiške, i sad imam probleme jer polude (starija ne da) kad ih moram skratiti! 
    Šišate vi doma same svoje klince, kakve frizure su najpraktičnije,a kad ste ih prvi put vodili kod frizerke i kako je bilo?

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Curka bude sad uskoro imala 3 godine, 3 puta ju je šišala frizerka, od toga 2 puta šiške i jednom sve. Ostalo sam sama od početka rezala šiške i skračivala ostalo :D U glavnom, sad ju je primilo da neće ić k frizerki, ali hoće nosit repiće, pa mi je za ljeto bolje da joj repiće posložim, nego da joj se šiške ljepe po čelu… Neznam… A na kratko ju neću šišat, jer su za mene skoro do puberteta mislili da sam dečko jer sam imala stalno kratku kosu :D Ak je cura, nek se vidi

  • Avatar EcioiGabi

    EcioiGabi

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    Moja curica ima jako dugu kosu, gustu, jednom smo se šišali i to na kratko do ramena i to zato što smo muku imali s češljanjem.  Jooj, bile smo kod frizerke (mislila sam bolje će ju ona ošišati nego ja) i to nije dobro prošlo, iako je curica bila mirna, frizerka ju je neravno ošišala, tako da se curici zamjerila kratka frizura. Uglavnom, kraća kosa nam je bila lakša za održavati. Mi za sad još uvijek imamo dugu kosu jer joj tako ljepše stoji, samo se i dalje  ne damo češljati

  • Avatar ninalo

    ninalo

    Broj poruka: 39

    Prijavi adminu

    Moja jedva čeka da se šiša! Bilo kod frizera ili doma. Ima lijepu i dugu kosu i šiške koje moramo redovito kratiti. Kosa joj je ravna, do pola leđa i to joj uglavnom ja šišam. Ako nešto ja ne znam ošišati, odvedem ju frizeru. Jednom kad sam ju šišala sam joj obećala čokoladicu ako bude dobra i dan danas sjedi mirno i čeka da ju ošišam i da dobije svoju čokoladicu.

  • Avatar Iskrica1347

    Iskrica1347

    Broj poruka: 991

    Prijavi adminu

    Moja ima kovrčavu kosu i 1 sam je sama ošišala, a 2 puta smo bili kod frizerke. Inače našla sam frizerku koja dok ju šiša joj pusti crtani, tak da je tada dosta mirna. A vjerojatno ću je uskoro voditi sa sobom kod “svoje” “odrasle” frizerke, da nas dvije velike cure idemo na šišanje. Inače ima 3 god i 10 mj.

    Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

  • Nutella

    Broj poruka: 315

    Prijavi adminu

    ja imam deckica od 2,5godine.prvi put smo ga sisali sa godinu i 8 mjeseci,a kosa je bila u ravnini brade,vrhovi kovrcavi,bio je med medeni.ali je bila jako tanka pa smo se tad odlucili za frizerku.pripremala sam ga par dana prije kako cemo se ic sisat ali kod njega samo NE I NE.
    na kraju smo ga prisilno osisali masinicom,sve jednako.bilo je vike i dreke.
    a drugi put(isto kod frizerke-iste) sa 2 godine i 3mjeseca,vrlo uspjesno.pripremala sam ga ranije da cemo ici,pokusavala ga i ja malo osisat tek toliko da bi vidio da nije strasno.i jos smo jedan sat sjedili u salonu dok se neka teta osisala,pa onda tata, i tek onda on.
    sjedio meni u krilu,zapricavali smo ga,ispitivali da bi on sto vise odgovarao i ne mislio na sisanje.to je proslo super.sad bi ga uskoro trebali opet sisat,pa vidjet cemo sto ce sad biti.

    Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru….

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.