kako izgleda vas jedan dan s bebom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar koala123

    koala123

    Broj poruka: 435

    Prijavi adminu

    Drage mame ne znam jel ova tema negdje otvorena. Kao sto naslov kaze zanima me kako vam prolaze dani s bebacem. Evo moja curka ima 3 i pol mjeseca. Budimo se u 8. Onda se malo poigramo. Ona je u svojoj njihalici dok ja obavljam neke poslove i doruckujem. Onda papamo i prvi spavanac oko 10 pa sve do 12 ili cak pol 1. Onda opet klopa pa opet spavanac. To je nest krace. Tak do 2. I opet malo igranje i mazenje. Svaki drugi dan kupanje. I popodnevno spavanje najduze od 5 pa do 9. Po noci spava relativno lose nazalost. Valda zato jer po danu tak puno spava. Al ponekad mi se cini da ju samo hranim presvlacim i uspavljujem. I ne stignem se bas ni igrat s njom jer poslije klope bude nervozna jer joj se spava.eto i tak svaki dan iznova:) a da zaboravih na setnje. Zato jedva cekam da prodju ovi sibirski uvjeti pa da mozemo van jer ovaj zrak moze bit samo koristan

  • Avatar Igorovabebica

    Igorovabebica

    Broj poruka: 765

    Prijavi adminu

    Koala-ova fotka ti je fenomenalna, tako sam se nasmijala da su mi suze išle. Kod nas je buđenje u 8 sati, onda spavanje oko 11 sati. Zatim spava do 13 sati, onda s eprobudi i spavanje do 16 sati, Onda je budan do 18-19 sati i spavanac do 23 sata. Podoj pa spavanje do 3-4 sata, katkada, kao sinoć, do pet sati. Odlično spava, mazimo se i puno pazimo, papamo i rastemo. I ja jedva čekam da prođu ovi sibirski dani da možemo u šetnju! :)

  • Avatar koala123

    koala123

    Broj poruka: 435

    Prijavi adminu

    Jel da? Al knjiga je jos bolja od fotke ma tek kad sam napravila temu sam vidla da se vec pisalo o tome. Jbg. Koncentracija mi slabi kak mala raste i sve manje spava:) a bome tvoj fino spava. Bas si sretnica. Sam nek tak nastavi

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.