Kada vaditi betu?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

malena362

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

ja sam možda prolupala skroz ali na momente vidim sjenicu na svom

malena362

Prijavi adminu

Marina95

I rastavila sam ga. 🤣🤣🤣🤣

zasto su crtice na ovim trakicama ako je negativan.. znaci li to ista?

• Marina95

Broj poruka: 77

Prijavi adminu

Ne kužim niti ja. Gledala sam po YouTube-u videe n kojima žene rastavljati takav test. Ovakve crtice su na pozitivnim testovima... E,sad,ima li to kakve veze,nemam pojma. Ovo je stvarno da izludiš.Evo baš proučavam tvoj test,okrećem mob pod sve kutove,čini mi se da vidim neku sjenu.

malena362

Prijavi adminu

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/test-za-trudnocu-67688?page=2evo našla sam link di su cure rastavljale test. prouci malo..

• Marina95

Prijavi adminu

Ma.ne znam kaj bi mislila...
    Možda je meni fakat ovulacija opet bila kasnije, ono.neki dan kad sam osjetila grčeve pa je rano za testove. Tak je bilo i u prvoj trudnoći, kasnila je 5 dana,a crta na testu jedva vidljiva. 

malena362

Prijavi adminu

na kraju nam ne preostaje ništa drugo nego cekati.. a mislila sam da će danas sve biti puno jasnije..

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

Marina95

https://ibb.co/8z0X3PL

Nažalost test je negativan zašto rastavljati digitalno test ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Marina95

Prijavi adminu

Ma, rastavila sam ga jer mi je onaj pješćani sat bio 5 minuta na ekranu, nije mi se ništa pojavilo u roku 3 min. Valjda malo sporiji test.
    Nebitno, računam ga pod negativno....

• Marina95

Prijavi adminu

malena362

na kraju nam ne preostaje ništa drugo nego cekati.. a mislila sam da će danas sve biti puno jasnije..

Joooj koma,baš koma. Iscrpljujuće....

• Marina95

Prijavi adminu

Malena, ti sutra trebaš dobiti,jelda?
    Ima li simptoma?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.