Kada vaditi betu?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina95
    08. Veljača 2024. 18:00

Evo nekih probadanja po jajnicima....
    Sve se bojim da će vještica stići

malena362
    08. Veljača 2024. 18:15

i mene probada danima. al nemre bit znak za mengu.. mene bolovi krenu tek dan pred m, ne ovoliko ranije

• Marina95
    08. Veljača 2024. 19:26

Nisam izdržala,kupila sam one gravignost mini trakice.....

malena362
    08. Veljača 2024. 20:51

hahaha, javi kad si ga mislila iskoristiti :D
    jesi pocela piti kakve prenatale? ja sam pocela s novalacom pocetkom ciklusa. tj od kad smo odlucili

• Marina95
    08. Veljača 2024. 21:24

Evo već napravila 1 veceras, negativan.
    Nisam ništa,samo čaj od vrkute.

Propadanja nekak sve više osjetim,više s lijeve strane. I onaj osjećaj da ću svaki ćas dobiti M. Inače mi to ne krene tako rano. 

Zbunjena sam full 🤣🤐

malena362
    08. Veljača 2024. 21:45

Nemoj biti zbunjena. Napravila si test 8 dana prije ocekivane. Ni onaj najjosjetljiviji ti ne bi pokazao. Prije nedjelje/ponedjeljka nemoj. I to sa prvom jutarnjom mokracom

• Marina95
    09. Veljača 2024. 09:38

Evo jutros ja napravila i drugu trakicu,nisam mogla izdržati. Nema naznake za drugu crtice.
    Za točno 7 dana trebam dobiti.
    Misliš da postoje šanse?

malena362
    09. Veljača 2024. 10:18

Naravno da postoje šanse. Ne može ocitati toliko ranije. Probaj sačekati još najmanje 2-3 dana

• Marina95
    09. Veljača 2024. 10:25

Ma da, gdje god čitam nalazim na isto. Prerano sam ga radila,definitivno.
    Nema veze, ne kupujem sljedeći dok ne kasni barem 2 dana.
    Nekako si razmišljam da postoji mogućnost da je ovulacija zapravo bila jučer,jer me baš probadalo.
    A, prvu trudnoću su mi isto vodili kao 2 tjedna mlađu, također je bila kasnija ovulacija....

malena362
    09. Veljača 2024. 10:58

ako se nije ulovilo ovaj mjesec mozda da sljedeci ciklus kupis trakice za pracenje ovulacije?
    ja po iscjetku tocno znam kad je ovulacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.