Kada prestaje djetinjstvo?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Dragi roditelji, što mislite kada prestaje djetinjstvo? 
    Jesu li djeca danas previše izložena neprimjerenom sadržaju?

  • Avatar antea11

    antea11

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Mislim da ima previše neprimjerenog sadržaja na televiziji u bilo koje doba dana, posebno tinejdžerske serije, filmovi. Upalim Tv u podne u nedjelju - seks ili nasilje (u običnim “obiteljskim” filmovima ili serijama za tinejdžere - ne mislim baš  na pornografiju, nego na nekakav idealistički prikaz seksa u toj mladoj i krhkoj dobi, kao “svi to rade” i normalno je s 15 godina izgubiti nevinost…itd). Seks je glavna tema, a ne škola, učenje, druženje, igranje (mislim i na mlađu djecu, krajem osnovne škole…)

  • Avatar malina

    malina

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    a joj antea, kak se čudiš pitam se koliko ti imaš godina? pa i kad sam ja imala 15, a to je bilo prije 15 godina, sve je bilo isto tako. ok, nije bilo baš da nam je seks bio jedina tema, ali definitivno nismo više bili prava djeca. a sad, možda to sve nije baš dobro, i sigurno je prerano, ali je to stvarnost

  • Avatar PeggySue

    PeggySue

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Mislim da danas ipak ranije prestaje djetinstvo nego prije petnaestak godina i više. U mojoj ulici je osnovna škola pa često viđam te curice i dečki, oni izgledaju i djeluju kao nekad ja ali u srednjoj školi. Sigurno da jesu previše izloženi neprimjerenom sadržaju jer je dostupan u više medija nego što je to bilo ranije.

    happy mum

  • Avatar antea11

    antea11

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Slažem se da s 15 nismo djeca, ali nije mi baš normalno da se u toj dobi ponašaju kao da imaju 25 ili 30. I definitivno mi nije normalno seksati se u osnovnoj školi, a naravno da i to postoji, i uvijek je bilo toga, i kad sam ja išla u osnovnu. samo komentiram.

  • Avatar mama2girls

    mama2girls

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Mi smo puno dulje mogli uživati u djetinjstvu. Danas se previše očekuje od djece, prerano su previše opterećena i bombardirana raznim stvarima, a imat će dovoljno vremena za to kasnije u životu…

  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Svak ima pravo iznositi svoje mišljenje i komentirati.Na ovaj način se izjadaš i pakažeš svoje razočarenje što se tiče odgoja bilo obiteljskog ili školskog. U oba ima mnogo propusta.Žalosno je to da ima roditelja koji na to uopće ne obraćaju pažnju pa im je sve ravno no kad dođu nevolje e onda se ČUDE i PLAČU.

  • Avatar bubac

    bubac

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Djetinjstvo prestaje sa 12 godina

  • nina.thedogwhisperer

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Kako je rekao malo prije jedan barba na dnevniku…djetinjstvo prestaje kada se prestanes radovati snijegu :))…salim se…iako ima nesto u tome..nekako s pubertetom prestaje, sto je kod svakog individualno..godina prije ili poslije,..onda kada vise cari daje svijet odraslih a ono nevino I djecje postane banalno I dosadno..nazalost tek kasnije kad pocnu problemi odraslih shvate kako to bezbrizno djetinjstvo proleti I kako bi ljepse bilo da su kroz njega prosetali a ne protrcali…

  • subica

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    kod moje kćeri je to već završilo sa 11

    liliana

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.