Da nije ovakvih i sličnih članaka ja bi već 20 puta bila na hitnom ginekoloskom i vikala truuudoviiiii!!!
Bez panike!;-) Vec ces znati dok dodju oni pravi trudovi. Ja sam cijelu noc prohodala po stanu i lovila se za stolice i onda ujutro otisla u bolnicu.Da sam bila pametna mogla sam jos sigurno cijeli dan ostati doma.Ove godine trebam roditi drugo dijete i sad cu biti pametnija.Dok baš vise ne budem mogla izdrzati, e ona idem!
Sa prvim djetetom je to tesko odrediti....na zalost....
Sretno!
ja živim 5min pješke od rodilišta li opet mislim da ću krenuti ranije nego što bi trebala,znam da je ugodnije kod kuće trpiti trudove ali u bolnici se osjećam sigurnije.
;)
ja živim 5min pješke od rodilišta li opet mislim da ću krenuti ranije nego što bi trebala,znam da je ugodnije kod kuće trpiti trudove ali u bolnici se osjećam sigurnije.
;)
U prvoj trudnoći krenuli smo odmah kada smo dobili potvrdu da su to zaista trudovi. Trajali su danima, a ja sam bila tek 35tt.
U trećoj trudnoći krenuli smo kad je pukao vodenjak, i počeli trudovi. Preležala sam 12 sati u predrađaoni sa tim trudićima, i na kraju uz drip rodila za 10min
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji