Kada bebi ponuditi slatkiše?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • taana.jefolirant

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    “Ako beba ne zna da postoji čokoladica, ta joj čokoladica ni ne treba”?!?

    Moram priznati da me iznenađuje što na ovom portalu piše osoba koja se vodi logikom da ono za što dijete ne zna mu ni ne treba. Djeca za skoro ništa ne znaju sama od sebe, a valjda je odgovornost roditelja da ih upoznaje sa svijetom koji ih okružuje jer će ih on ionako dotaknuti, i u pozitivnom i u negativnom smislu. Nije važno radi li se o čokoladi, mrkvi, knjigama ili nekoj igri. Neobično mi je da ovaj portal podržava i objavljuje tekst koji se u potpunosti bazira na logici da ono za što djeca ne znaju niti ne trebaju te samim time podržava takvu, usuđujem se napisati neodgovornu, roditeljsku “politiku”.

  • mela

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    moja beba ne mooze gledati da neko jede bilo sto,,,uvijek imam i za njega nesto na trpezi i ucim ga da voli sve ,,i slano i slatko….a ti koji paze previse i koji su u strahu non stop imat ce posle problema sa djecom…:)

  • lucija8

    Broj poruka: 67

    Prijavi adminu

    ono sto je nepotrebno u djetetovom zivotu ni ne treba znat.To znaci da sa 15 ce mo mu ponudit cigaretu i pivu,sa 18 joint.Glupost je ta konstatacija.Cemu slatkisi uopce?

  • Avatar žena za sva vremena

    žena za sva vremena

    Broj poruka: 27

    Prijavi adminu

    taana.jefolirant


    "Ako beba ne zna da postoji čokoladica, ta joj čokoladica ni ne treba"?!?

    Moram priznati da me iznenađuje što na ovom portalu piše osoba koja se vodi logikom da ono za što dijete ne zna mu ni ne treba. Djeca za skoro ništa ne znaju sama od sebe, a valjda je odgovornost roditelja da ih upoznaje sa svijetom koji ih okružuje jer će ih on ionako dotaknuti, i u pozitivnom i u negativnom smislu. Nije važno radi li se o čokoladi, mrkvi, knjigama ili nekoj igri. Neobično mi je da ovaj portal podržava i objavljuje tekst koji se u potpunosti bazira na logici da ono za što djeca ne znaju niti ne trebaju te samim time podržava takvu, usuđujem se napisati neodgovornu, roditeljsku "politiku".

    slažem se. znači, beba ne zna za voće, pa joj ono ne treba? ili, ne zna za igračke, pa mu one ne trebaju? ni meni nekad nije jasno zašto objavljuju ovakve tekstove.
    ja sam svojoj curici (sad joj je 17,5 mjeseci) pred prvi rođendan počela davati isključivo domaće slatkiše (kekse i slično), ali su joj sumještani i prije počeli kupovati čoko bananice i slične gluposti, makar joj ih nismo davali. sad joj ne branim slatko, al isto ga rijetko jede. djeci treba postaviti granice

  • Avatar LadyBug2

    LadyBug2

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    Mislim da djeci slatkiši stvarno ne trebaju. Nece im koristiti u nikojem pogledu.
    Mi ih osobno izbjegavamo. Ne zabranjujemo ih. Mrva ih dobije u određenim okolnostima (rodendani, neka slavlja). 

    Kako kaže zena za sva vremena, stvar je u postavljanju granica a ne u politici o kojoj govori ovaj clanak.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.