Kad padne noć, beba luduje, a ja ludim!

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Bumbali

    Bumbali

    Broj poruka: 57

    Prijavi adminu

    Svi smo to prošli pa ćeš i ti, jednostavno čekaj da prođe :)

    Bog je velik!

  • Ira1983

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Moja ima godinu ipo, i u zadnjih je par tjedana nemoguća..tj, 6 dana u tjednu ludi, a sedmi sapava ko da ništa nije. neznam do čega je, samo znam da ludim :-)….i znam tj. nadam se da će proći :-D

    [lilypie.com]

    Mamina ljubav
    [lilypie.com]

  • Avatar clericova

    clericova

    Broj poruka: 112

    Prijavi adminu

    Na svu sreću, nismo još do sad imali cijelu noć neprospavanu (imamo 6 mj. tako da stignemo) , al se zna često zalomiti da je gotovo cijelu noć šiza. I onda se osjećam točno ko što je Doris opisala, drago mi je vidjeti da nisam jedina i da se netko ipak usudi to javno priznati.

  • Avatar Madrugada

    Madrugada

    Broj poruka: 81

    Prijavi adminu

    Ovo je bilo tako terapeutski za pročitati,jer mi tako živimo 10mj :-) Zao mi je,al moram reci sa veseljem-ima nas još :-)

  • Avatar Pepa5

    Pepa5

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Prošla sam to x2 :) s tim da s bebom br 2 jos uvijek to prolazim a za mjesec i pol ce imati 2 godine :) doduše to više nije toliko često al zna se dogoditi da dođem na posao i vidim duple dokumente :)))

  • marina289

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Sad sam mirnija i zapravo sretna sto se nasa curica budi (samo) 2, 3 puta po noci :) Nista dramaticno, bez placa, gundjanje tek tolko da ju cujemo. Popije malo caja ili mlijeka i spava dalje. Nikad ju nisam nosila, nije spavala s nama u krevetu. Od 9 mjeseci spava u svojoj sobi. Istina da bi nekad bilo lakse staviti ju s nama, ali ne odustajemo :) I da, nijednom nije probdjela noc, a u fazi je rasta zubica. Zavidim mamama koje prospavaju 6, 7 sati u komadu… ali nema veze, proci ce i to :)

  • Nutella

    Broj poruka: 315

    Prijavi adminu

    draga Doris i sve ostale mame,upravo se u tome grijesi sto pustimo dijete od malena da spava s nama u krevetu,ljuljamo ga za spavanje,pjevamo i tako dalje.sve je to jako lijepo ali cinjenica je da kako dijete zaspi navecer,u noci kad se probudi trazi to isto jer za drugo nezna.
    moj djecak ima godinu i 7mjeseci,do 9mjeseci je dojio i tad sam mu cesto pustala da prespava kod mene u krevetu jer je naporno svaka 2-3sata ustajat i prenosit ga iz krevetica u krevet i natrag.kad je prestao dojit nisam znala kako da ga uspavam pa sam ga ljuljala,nosila,pjevala mu…dok mu to nije postalo MALO.od 15minuta se produzilo na 30,pa od 30 na 60minuta.cim ga spustim place.i kad zaspi u noci se precesto budi pa opet mama ljuljaj.tad sam rekla DOSTA. neki ce reci da to nije humano prema djeci (pustiti ih da placu,ali nece im se pupak odvezat),vjerujte djeluje i zato svim majkama preporucam -potrudite se,olaksajte zivot sebi i naucite dijete kako da spava-
    dakle,na internetu sam pronasla super stvar kako to izvesti detaljno opisano.ostavite dijete u krevetic i izadite iz sobe za odredeno vrijeme ako place dodite mu i utjesite ga,cim prestane plakati opet izadite i za odredeno vrijeme mu se vratite.postupak je svaki put isti ali se produljuje vrijeme.kod nas je trajalo mukotrpna 3tjedna ali HVALA TI BOZE moje dijete vec punih 10mjeseci spava od 8 do8. a ujutro kad se oboje probudimo naspavani i veseli cijeli dan se mozemo ljuljati,nositi i pjevati,i opet dijetetu ne nedostaje ljubavi i paznje.
    mame sretno

    Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru….

  • Renata07

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pokušali smo i mi tom metodom ostavljanja u krevetiću i odlaženja, ali naš dečkić nije prestajao plakati. Mislili smo, s vremenom će se naviknuti i shvatiti da smo tt. Trudili se iz petnih žila, ali nakon skoro mjesec dana pokušavanja više nismo imali snage patiti sebe i njega.
    Zato sada legnemo kraj njega na naš krevet, zaspe u roku od 10-15 minuta, i prebacimo ga u krevetić. Probudi se on tijekom noći i traži kod nas. Nekad to bude već u 1 poslije ponoći, a nekad u 6 ujutro. I to mi je ok. Da se razumijemo, ima dana kad nakon tog prebacivanja od ne spava sat-dva. I sav taj teret uspavljivanja usred noći pada na mene jer kad ga m. samo pokuša uzeti, još je gore.

  • rodazg

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    oh, haha, znaći nisam jedina kojoj dođe da svoju curicu baci kroz prozor ili ostavi vukovima :D naravno,nikad joj nebi ništa od toga napravila al me izluđuje i danju i noću. prvih 4,5 mjeseci je spavala super a onda sve lošije, danas ima 1,5 godinu i budi se 2 do 3 puta za cicu ili jednom pa bude budna 2h,a između tih buđenja me probudi još par puta jer ima nemiran san :O luda sam više i nemam živaca za primjenjivanje bilo kakvih metoda, stavim je na cicu i tako zaspe, a spava u svom krevetiću i to u prosjeku 8 h sveukupno + 2.30h po danu (po danu se ni ne mrdne)

  • Avatar bistrica

    bistrica

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    I ja sam to prošla sa svojim sinom. Prvih par mjeseci bilo je sve super, budio se samo kad je htio ciku, ali nakon toga slijedila je tortura (muž mi je tada radio vani pa sam bila prepuštena sama sebi). Samo je htio  zaspati  na rukama, a kad ga bi stavila u krevet počeo bi plakati, nisam smjela ni sjesti već bi se probudio. To je trajalo par mjeseci, a da stvar bude gora, u to vrijeme, počeli su mu izlaziti zubići. Svaki zubić temperatura do 39, plač, dernjava, a kad je zub izbio van sve je bilo super (mislim da je njegovo buđenje djelom bilo povezano s zubićima).Kad je prošla ta faza  bilo nam je puno bolje.  Sa mnom u krevetu spavalo je do godine i pol, a nakon toga, kad bi zaspao pokraj mene na krevetu ili u krilu, stavila bi ga u njegov krevet i sam bi bez problema spavao, bez nošenja po kući. Ponekad bi se budio po noći, ali tad bih ja došla kod njega u krevet, zagrlili bi se i on bi zaspao, a ja natrag u svoj krevet i cijelu bi noć mirno spavali. Taj period je težak, ali on prođe i dijete se smiri.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.