Jeste li bili s djetetom u kazalištu?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
 • Najnoviji
 • Najstariji
 • Avatar Klokanica

  Klokanica

  Broj poruka: 649

  Prijavi adminu

  Jeste li vodili svoje dijete u kazalište, što ste gledali i kakve su bile reakcije na predstavu? Pet odgovora koja ostavite od ponedjeljka, 21. listopada do petka, 25. listopada 2013., nagradit ćemo s po dvije ulaznice za predstavu “Cvrčak i Mrav” u zagrebačkom Kazalištu Trešnja.
  https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-karte-za-predstavu-cvrcak-i-mrav-848 [klokanica.24sata.hr]

 • tortica

  Broj poruka: 2

  Prijavi adminu

  Bili smo nekoliko puta, ne računajući odlaske s vrtićem, uglavnom pozitivno reagira na predstave, zabavne su joj, a najviše joj se svidio Tigrić Kazališta lutaka,pretpostavljam jer se mogla povezati s ulogom plašljivog tigrića .

 • Avatar tinapa01

  tinapa01

  Broj poruka: 1

  Prijavi adminu

  Bili smo nekoliko puta i djeca su oduševljena. Pogledaju je u jednom dahu. Najviše im se svidjela lutkarska predstava Crvenkapica. Danima smo prije spavanja prepričavali predstavu, čak smo i kod kuće svi bili glumci i sami napravili svoju predstavu. Iako nismo iz Zagreba trudim se održavati posjete. Bilo bi nam drago da ovaj put moramo financirati samo put do Zagreba, ne i ulaznice.

 • Sandra305

  Broj poruka: 2

  Prijavi adminu

  Naš prvi posjet kazalištu bio je sa nepunih godinu dana, gledali smo “Boje duge” u Narodnom Sveučilištu Dubrava, a sada sa 4,5 godine moj dječak je pravi kazališto ljubac baš kao i njegova mama jer ništa nemože povesti bolje u svijet mašte i igre kao izvedba na pozornici….

 • blovinci

  Broj poruka: 2

  Prijavi adminu

  Ja sam zaposlena baka, pa kako nemam puno vremena da ga mogu provesti sa svojom unučicom Dorom od 5 godina, onda nas dvije znamo otići u kazalište. Obzirom da živimo na Trešnjevci, kazalište Trešnja nam je omiljeno.Tu smo gledale “Kraljević Žabac”, a u lutkarskom kazalištu  smo prije ljeta gledale Pepeljugu.Ezopove basne su sve do jedne prekrasne , kao i predstave u kazalištu Trešnja. Ja imam četvero sad već odrasle djece, i kad su oni bili mali isto sam ih vodila u kazalište Trešnja. Moram priznati da su sve njihove predstave odlične i profesionalno odrađene.Sigurna sam da bi moju Doru, jako razveselio i “Cvrčak i mrav”.  Lijepi pozdrav   baka Božica

 • Milijana80

  Broj poruka: 1

  Prijavi adminu

  Prvi odlazak u kazalište sa godinu dana nije se pokazao najboljim izborom jer se u kazalištu Let održavala predstava u kojoj je glavnu ulogu imao “strašni crni pauk”, pa se dijete prepalo. Nakon pauze od 6 mj, ponovni pokušaj gledanja predstave u ZKL-u ali opet bezuspješno. uspjeli smo skinuti jakne i natrag ih obući. Nakon 2 mj. “I opet Miffy”. Pun pogodak. Od tada predstave kod Bucke, kazalište u Travnom, ZKL, Let, sve…

 • sofinix

  Broj poruka: 1

  Prijavi adminu

  U kazalište idemo često…. ako nemamo neki rođendan onda idemo u kazalište… predstave znamo pogledati i više puta… tako smo npr. i opet miffy gledali u nekoliko kombinacija…. sa manjom djecom.. sa većom djecom…. pa svi skupa, pa jedan rođendan u trešnji…. na slijedeću prestavu miffy idu samo mame…..

 • rada

  Broj poruka: 28

  Prijavi adminu

  U kazalište idemo često,moja curica je očarana  kazalištom
  U kazalištu Trešnja   predstave su izvrsne i najstrašniji likovi su prilagođeni maloj djeci,gledali smo Crvenkapicu,zločesta maćeha je bila smiješna,rado bih provele nedjeljno jutro u kazalištu Trešnja.

 • tinatar

  Broj poruka: 10

  Prijavi adminu

  Svaki vikend smo u kazalištu…to je za nju drugi dom .Najveća radost bila je jel je sve u živo.Svaki puta uspoređuje poznate glumce u kazalištu sa Tv-om .Sve predstave do sada bile su super i uvijek poslije to je najbolja predstava do sada.Voli komunikaciju i komentare uživo i voli sudjelovati.Predstave nisu dugačke nego baš onoliko koliko treba da dijete ostane zainteresirano.

 • tinatar

  Broj poruka: 10

  Prijavi adminu

  subotu popodne bismo ako može…zaboravili napisati.Hvala

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.