Joj i mi se sa tom glupom kondenzacijskom vlagom drkamo.
Klea taj jupol je bijela boja ili neki bezbojan premaz? Jer je meni zahvacen zid u boji u spavacoj sobi. Taj muffa sprej ima li miris po kloru? Mm cim malo vidi da izbija sprica sa cloxom ali nakon toga se moramo preseliti sa spavanjem par dana u drugu sobu. Inace mi imamo dobru stiropor fasadu i sad na ljeto smo promijenili dio krovista i sve podaskali radi izolacije ali ta pvc stolarija koliko je dobra toliko ne dise i uvijek ti se vlaga stvara. I puno je bolje od kad luftamo cesce ali krace. Znali smo cijeli dan imati u sobi otvoren prozor ali bi bilo jos gore jer se ohlade zidovi.

I ja sam kod frizera, prvi put u zivotu se idem farbat 😄 balayage
Prvi put!!?? Bravo, ti si bas ocuvala kosu. Ja se blajham vec 16 godina..sirota moja kosa. Ali zato idem dobrom frizeru koji mi jako pazi na kosu. Narucena 16.3 i isto jedva cekam..vec sam strasilo. A da ne pricam da imam 3 dlake na glavi. Kosa mi ispada za plakat. Sad kak mi se Toma uvaljao na jastuk sad pletem pletenice prije spavanja (iako sam i do sad spavala sa zavezanom zbog ispadanja) ali opet sve puno dlaka

Maslacak preslatki su ti mali pacici, a slika je vrh 😍
Sanjchi sretnih 4mj lipoj L 💖
Barbi u bas je zeznuto to kad vlaga udje u zid... Nadam se da vam nece bit veliki trosak... Ja kad sam na faksu bila imala sam problema u stanu s vlagom, a nisam bas imala novaca za neke skupe odvlazivace pa sam kupila ova dva na cili stan i bilo mi je super https://goo.gl/images/sB2eUV Petra je komedija, koju je facu slozila 😂
Dena zao mi je zbog auto, butno da nikome nije nista...

Mamisita super sto ti hoce bocu, moja nece, seta ju po ustima i samo se smoci. Isto ju drzi ko velika ali ne sluzi joj za piti
Dam joj iz case plasticne nakon obroka i malo u toku da ispere usta. Ali popije malo.

Sanjchiiii Lucka je prekrasna curica😍
Barbi P je genijalna. Jedva cekam takve face.
Dena zao mi je zbog auta..ali bolje sad nego da vas je "ostavio" negdje na putu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji