Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Ožujak 2018. 15:53

I_me

😂😂😂😂😂

Odlična slika ahahaha
    Sličnu poruku sam poslala mužu jučer ahahahhaa

barbs
    01. Ožujak 2018. 15:58

dzenny

Ja ne znam sta da radim,sto se tice kakanja.. ona evo od nedjelje nije kakala,a pedica kaze daje normalno 5 dana sad da ne kaka.. dok je samo cikila,bila je i po 7 dana,ali uopsta nije imala znakova da se muci.. izbjegavam da joj dam kamilicu,a vise ne znam kako da joj pomognem.. iako,ona ne pokaziva znakove da je muci stomak.. samo mn to nije normalno..

Kompot od šljiva? ahbahaha sad vidim da su ti curke napisale isto  to je meni frendica rekla... a i sestrična... ako dođe do zatvora 
    Ja inače dajem samo ujutro. Na početku sam davala i navečer (2 dana), ali sada samo ujutro... mislim da ću ovih dana dati i navečer  Onu kašicu za laku noć  Treba se iskoristiti 
    Sretna, braaaaavo za P! 
    Dena i Dzenny, kad ste počele stavljati djeci u onu dudu voće? 

barbs
    01. Ožujak 2018. 15:59

Hedge, ovaj odvlaživač! 

barbs
    01. Ožujak 2018. 16:01

Jedva čekam ponedjeljak i trening... Nisam bila eto od prošle srijede i već mi nedostaje i osjećam se grozno. NAPOKON me prošla ta prehlada... i još najavljuju ružno ovih dana... Kišu. Jedino lijepo vrijeme je nedjelja. Ajme. Spalit ću doma. Jučer smo na kratko izašli i to je bilo to 

barbs
    01. Ožujak 2018. 16:02

kleaiva

Ja sam na farbanju!😊😊 uzivam i samo kaj ne zaspem😂 u sub imamo krstitke oa da bar na nesto licim na fotkama. I ivaj snijeg me zafrknuo jer sam kupila tamno plavu haljinu s ljubicastim i rozim cvjetovima a sad mogu u necemu pletenomkomotno ici😂😂

Ajjjjj, lijepoooo! Uživaaaaaajjjj! 

• sretna
    01. Ožujak 2018. 16:03

I ja sam kod frizera, prvi put u zivotu se idem farbat 😄 balayage

[OBRISANO] 01. Ožujak 2018. 16:07

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    01. Ožujak 2018. 16:08

Voda - ja dajem žličicu, dvije dnevno... ne znam da li trebam više puta? 
    I mene zanima za kljunašicu  Diegu ju je dobio od sestrične...
    Mamisita, super vijesti...  i super za rižolino... 

[OBRISANO] 01. Ožujak 2018. 16:09

• sretna
    01. Ožujak 2018. 16:10

Kljunasice imate od tommee tippee od 4 mj, nukove od 6 i dalje ne znam 😄
    Ja sam s L imala i TT i nuk, dobre su mi obje. A pocela sam mu jr davat sa 4 mj. Sad moram i P kupit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI