Hedg ja sam cula od jedne frizerke, da se sijede ne smiju cupati nego rezati, navodno cupanjem ih bude jos vise.
Od cega je taj caj? Moj V nece piti nista, jel to problem? Neznam kaj da radim?
Inace sekinoj kumici, ima deckica 2tj starijeg od V, pedijatar rekao da pocne sa frutekom sokicem na zlicu prvo, onda kasice. Tko bi ih znao.🤔

url=https://lilypie.com]
Hedge, koji hippov caj? 😊
I me, jujuhuuu, bravooo, Slapa 😍😍😍😍😘😘😘 Moja frendica je malome davala dok mu nije bilo dosta.. ja sam dns pazila da mu ne dam previse... jer ne znam koliko u biti on moze jesti... koju kasicu si dala?

Dena, meni pedijatrica rekla da slobodno kasicama krenem a njena sestra da jedno 15ak dana radim sokice i dajem 😂 pa ti budi pametan..

Hedge, koji hippov caj? 😊
I me, jujuhuuu, bravooo, Slapa 😍😍😍😍😘😘😘 Moja frendica je malome davala dok mu nije bilo dosta.. ja sam dns pazila da mu ne dam previse… jer ne znam koliko u biti on moze jesti… koju kasicu si dala?
Od Hippa jabuku. Dala mi teta Beti ( med sestra 😂) u bolnici 6 komada da imamo.
Danas joj je treci dan te jabukice.
Sutra cu joj dati ili Sinlac od Nestlea ili cu joj skuhat mrkvicu. Jos ce neckam 😂

A kakica joj je tamnozelena/smedja 😩😩😩😩
Sto od antibiotika, sto od dohrane, sto od zeljeza sto pije

Ja citam vas i upijam sta mi se cini korisnim pa kombiniram kako nam pase. Malo cu se vise pozabaviti kad budemo doma sami. Ovdje nam je prezestoki ritam.
V je mm stavil na spavanje i za pola sata se budi, uzmem ga iz kimbica i zaspi mi odmah nazad. Stavim ga u kimbi za cas ae budi. Uzmem ga, spava dalje, sad sam ga stavila sa sobom u krevet i spava vec sat i pol. Ko sam ja da mu oduzimam san. 😅
Kako je to sa lidl kolekcijama, nasljedili smo od necaka dosta lidla i ima bas super stvarcica, a tamo kod nas sve stalno isto, monotoni uzorci?

url=https://lilypie.com]
I me, da li ti izlazi onaj dio od ispod? Gdje zna proci kad piski? Bas me zanima.. vrag mi ne da mira, pa cu ici kupiti paket Beavo za Tetu Betii😍😍😍
Maslacak, ja ti ne mogu slikati kako lijepim 4 jer nemam 😂😂😂 Imam vece brojeve... tj sada samo 5 😂😂

Dena, ahahahhahaa, bas to, zasto mu oduzimas san? ahahahhaa Kako monotona kolekcija? U zadnje vrijeme se u Lidlu isto vrti...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji