Sto se muzeva tice i prehlada, u utorak je vikao da ima.gripu..... Nos mu je zastopan.. Znaci, NOS mu je zastopan a on place... i: B, sad cu ti ja pomoci.... i lezi na kaucu i "umire" i spava dok ga uspavljujem Diega..

Jos jedna novost kod Diega: uzme dudicu i stavlja si ju u usta… ali to vec duze vrijeme… ponekad fula i naopaku ju stavi pa se zivcira ahahahahaha
To i L radi😂
HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
i ljuti se isto ako igracke padnu i ne moze ih dohvatiti hhahahahahahhaha

Barbs ne mora se pojaviti prvi dan zato se i daje 3 dana ista namirnica..ali mislim da se crvenilo pojavljuje oko usta i na bradi.
Sanjchi dobro da si me sjetila da se narucim. Ja se kod svog frizera moram mjesec dana unaprijed naruciti a idem svaka dva i pol max 3mj. Inace mi je izrast ogroman i izgledam ko strasilo.

Moram se pohvaliti da vec 12 dana ne jedem slatko... tj cokoladu 😁 Ujutro vecinom jedem marmeladu a putrom 😊pa oko 12 imam rucak... pa oko 16 opet rucak... hahahahaa u medjuvremenu jedem voce i navecer jedem nesto lagano... ali kg bas i ne idu dolje

Sanjchi, nisam... moguce jer nisam stavila tetricu ispod glave...
Srnac, hmmmm, da... oko ustiju nije bilo... ni na bradi..

I ja cu morat frizerkiii....
Od pocetka 12.mj nisam bila i booomeeee mi je narasla... a ne znam kad cemo imagi krstenje... pa pir vjerojatno u4.mj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji