Dobro jutro😘😘kavica.Jucer sam se preporodila malo mi je bio sok kad sam usla u bolnicu i to za vrijeme posjeta,previse ljudi za pocetak socijalizacije😂😂😂😂popila kavu sa kolegicama i naravno zvoni telefon i ko ce bit nego VEGETA😨😨😨prvo sto je rekla "ona je gladna"😂😂😂izdojila sam 150 ml,ma nema sanse da je gladna.Kazem ja njoj pa stavite je u gym ili viper i malo se igrajte s njom pjevajte joj,ma mislim si ja necu trcat kuci nek se snalaze briga me i ljepo sam se vratila nakon tri sata taman cice pune😂jeb…jedan dan izadjes na par sati i panika.
Jel Vegeta jedva cekala da se vratis da preda stafetu?😆
A to sigurno 😉😂😂😂😂 Vole se pravit pametne pa jedva cekaju da mama preuzme i onda: MATER JE MATER kaze 😂😂😂
dodajuci: aaaa znas, mislim da je gladan 😂😂😂

Barbs sad sam citala unazad pa vidjela da si vec napisala
Ja sam bila jucer i nista mi nije dao, ako ne prođe temp danas,sutra sumamed. A nemam pojma sta je s mlijekom ako to krenem piti.

Bela, sve ok 😁 Kad tipkamo sve istovremeno pa kako se pohvatati 😊 Jesi mu rekla za dojenje?

Pupy muz mora biti uz tebe! Nismo ni mi uvijek u pravu, ali u ovom slucaju ne vidim zasto bi morala spavati tamo. Sta ima ona od toga, ne spava ona sa malom.

Bela, sve ok 😁 Kad tipkamo sve istovremeno pa kako se pohvatati 😊 Jesi mu rekla za dojenje?
Jesam, odgovor je bio sve vam je to isto.
A mogu jedino probati njenu ped pitati...

Evo me! Niste me se rijesile!🤣
Prvo neke obveze..pa mi nesto stekao forum 3 dana-neda mi se prijavit..vec sam mislila novi profil radit...i odu dani!
I me,vidim da je slapa vec bolje,i nadam se da cete brzo kuci!
Bela nadam se da cete vi isto brzo ozdravit..
Barbs,super za kasicu,a na vjencanicu sam pisala od smjeha..iako tebi vjerojatno nije bilo do smjeha u tom trenutku.
I za koliko ju prodajes? I ja bi svoju trebala,nikako da ju na njuskalo stavim..nrznam ni koju bi cjenu..
Barbi-super za socijalizaciju! Svima nam to treba

I ode prije reda!
Puppy,muz bi trebao bit uz tebe..ali ja sam isto nekog uvjerenja da bebu treba naucit da spava kod baka/djeda..jer kad ce ti nesto ttebat nece htjet.
Mi smo malu 1 puta ostavili kod mojih kad je 6 mj imala,isli na svadbu i jbg..
Sad voli tamo otic i prespavat,mi nemoramo s njom..
Normalno je i da 1 puta nece spavat kao kod kuce..ali strah od odtavljanja tak mala beba nema..mozda si samo ti vise nervozna tamo..pa mala to osjeca.
Autosijedalice-mi smo maloj za 1 rodjendan kupili...i netreba zurit s njima. Imamo cybex i prezadovoljni smo.

Bela, krasan odg
Maslacak, ahahahahhahahahahhhahah, i meni smijesno i za kom od sveki i sada za vjencanicu.. probat cu 3500kn ... s time da nije fixna cijena...
Sretna? Zar nije kod pedica isla s Pom?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji