Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    20. Veljača 2018. 10:16

Pozdrav cure ,vidim tema opet vegete meni je moja dobra,al nazalost daleko mi je i vec je starija pa nemogu L. ostavit kod nje,al super se slazemo,cujemo se tel. stalno,i ok je zena,ne petlja se u nista,ja bi voljela da mogu L. ostavit kod nje na spavanju,al nazalost to sad mogu samo kod svojih i ostavila sam ju jedan vikend,i smatram da se mora ucit na druge ljude a ne samo na mene,al naravno da je plakala i nije htjela spavat odmah bi dosli po nju,stalno sam zivkala tel. da cujem dal place,al bilo je sve ok,i da su moji blize cesce bi ju ostavljala da se uci,da nemam kasnije problema,planiram ju sad opet u 3 mj.ostavit,jer znam da ce bit svega kad krene u jaslice

Kiki156
    20. Veljača 2018. 10:16

Dobro jutro mame! 
    Dena, uzas, razbila bi nekog da tako nadem dijete! 😡 
    Opcenito kazu da su drzavni vrtici najsigurniji, a sva ova hrpa privatnih su samo bacanje love. Nit rade s djecom vise niti imaju neke posebne uvjete. Par je dobrih privatnih vrtica u Zg, tipa onaj na Kaptolu s bazenom al takvi su jako skupi. Drzavni su pod vecom kontrolom i imaju program po kojem rade.  
    Pupy, pa naravno da neces vise tamo spavati ako ti dijete place. Ti znas najbolje svoje dijete i mozes procijeniti situaciju. Ja ga jos ne bi nigdje ostavljala na spavanju jer mi je premali, da moram samo bi mami dovoljno vjerovala. Ovako preko dana ga moze cuvati muz ili mama. 😊 

Kiki156
    20. Veljača 2018. 10:21

Barbs suuuper! Koju si kasicu dala? 
    Mi smo u srijedu na cijepljenju i pregledu i bas me zanima sto ce reci za kasice i napredovanje! 

• Romi
    20. Veljača 2018. 10:22

Barbi super za socijalizaciju,i dobro da nisi odmah trcala kuci kad je vegeta zvala,neka se snadu malo i mama zasluzuje odmor 
    Pupy mislim da ti muz mora bit potpora,i tu nesmije bit na strani mame,a pogotovo ako ti dijete place tamo,moj uvijek mene pita sto se tice L.,dal se slazem i ja njega,tako smo se dogovorili da zajedno donosimo odluke i ako se neslazemo da nademo neku sredinu,i rjesenje zajednicki

Kiki156
    20. Veljača 2018. 10:24

Slazem se s Romi za muza. Prvo zena i dijeca pa onda svi ostali. 

Kiki156
    20. Veljača 2018. 10:25

*djeca 😂

barbs
    20. Veljača 2018. 10:25

Mene nisu nikada zvali kad su imali problema s malim... snalazili su se 😂 drugo je bilo kad su nas zvali s kata dok smo cistili stan al kad sam/smo bili negdje ne... al vecinom je bio dobar

barbs
    20. Veljača 2018. 10:26

Tako je da... to s muzevima.. ja sam se svom nasr* jednom da i kad NEMAM pravo ima da stoji iza mene a makar.mi kasnije iskreno rekao sto misli u svojih 4 zida...
    kiki, dala sam mi kasicu od jabuke... jabuka + keksici + malo kamilice (tako rekla pedica, al mislim

• Romi
    20. Veljača 2018. 10:27

Barbs znas palo mi na pamet da mozda nebi bilo lose da su ti dosli kakvi zgodni frajeri iz FBI,ko sa filma,pa da te malo ispitaju,muz bi bio ljubomoran a nebi se smijao bravo za kasice,mi smo dosad probali mrkvu i pastrnjak i obozava ih,jucer je pastrnjak pojela vise od pola kasice,a danas cu joj dat jabuku da vidim reakciju na voce

barbs
    20. Veljača 2018. 10:28

barbs

Tako je da… to s muzevima.. ja sam se svom nasr* jednom da i kad NEMAM pravo ima da stoji iza mene a makar.mi kasnije iskreno rekao sto misli u svojih 4 zida…
    kiki, dala sam mi kasicu od jabuke… jabuka + keksici + malo kamilice (tako rekla pedica, al mislim

bez al mislim hahahaha nisam stigla obrisat jer.mi se po obocaju blokirala tastatura...
    mozes i dodati bilo koji drugi caj... za nas i/ili za bebe.. rekla.je slobodno za nas cajeve al je znam s cime to preliti osim kamilicom...
    drzavni vs pvt vrtici - mislim da to sve ovisi od vrtica, odgajatelja, ravnateljice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI