Čestitam svima na pregledima, predivnim slikicama i ranom otkrivanju spola ;)
Flowersonsretno danas! Imala sam 10+ stranica za pročitati nakon pretrpanog vikenda, ali mislim da sam sve pohvatala.
Meni se od petka javlja kao jači pritisak i grčevi i u par navrata sam primjetila roskasti iscjedak. U subotu, pa jučer ništa, pa danas opetluda sam i ne znam dal da danas samo banem kod ginekologa, da li da zovem prvo…prvi pregled mi je tek za tjedan dana..
Jel uzimas možda utrogestan? Ako ne, lako moguće da će ti ga trebat uvest...ja bih se na tvom mjestu ipak što prije javila ginekologu. Nazovi i objasni situaciju...
btw, hvala ti :)
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Bok cure. 🤗 Imala sam dosta zaostatka za pročitati pa nisam sve popamtila.🙄 Bio mi je gadan vikend, mučnine su krenule u subotu popodne i evo, još traju. Jučer sam jela samo juhu jer ništa drugo nisam mogla staviti u usta. Ovu noć nisam skoro ništa spavala od stalnih odlazaka na WC i mučnina koje se nastave i kroz noć. Nadam se da će se uskoro smiriti, barem malo.🙏🙏
Flowerson sretno danas draga! Sigurna sam da će biti sve dobro i s nestrpljenjem čekamo da nam se javiš!🥰❤️🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
sretno svim curama koje danas imaju preglede. Čekamo lijepe vijesti. Užasno me strah bilo prije prvog pregleda i hvala Bogu sve je bilo kako treba ali sad sam opet strahu do drugog pregleda a tek je za 3 tjedna.
cure, ja cijelo vrijeme čekam proljepšanje ali izgledam nikad gore. nemam prišteve nego jednostavno si izgledam najlošije ikad. pa se evo i ja pitam di je taj trudnički sjaj i hoće li doći?
što se tiče prehrane ja sam si uvela sok od cikle svako jutro, kavu tu i tamo (svaki drugi dan popijem jednu šalicu, nekako me ne traži svaki dan), voća nešto više iako mi kolegica kaže da je jela u trudnoći 5 voćki dnevno pa joj je doktor rekao da je to previše jer da šećer ide izravno bebi i da smanji na dvije voćke. Mislim da bi više trebale povrća jesti.
Lily, MalaG, mučnine su super, samo odvratne...proći će brzo.
Popscile, to za znojenje ne znam, al vjerujem da je isto povezano s hormonima...
Meni je velik problem što spavam ko zaklana i onda se ne probudim po noći za wc nego u 6 ujutro kad mi mjehur bude toliko pun se doslovno jedva popišam i sve me onda boli 🙄
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Voće, makar zdravo, isto je šećer i sa njime isto tako treba biti oprezan i umjeren. Nikako se ne preporuča jesti voće navečer jer onda tek diže razinu šećera u krvi i kreće glad.
Bitno je jesti raznovrsno, od svega po malo, ali naravno što više povrća. 🤗
Sretno svima koji danas imaju nešto!🤗🥰
U petak mi je dr spomenula da se manim kikirikija u trudnoći jer može uzrokovati pobačaj. Do sad sam se davila u kikiriki maslacu. 🥺 Ne nalazim nikakve informacije vezane za to na netu, a nisam ju pitala zašto. Zna li koja od vas ima li istine u tome?🙄🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Čestitam svima na pregledima, predivnim slikicama i ranom otkrivanju spola ;)
Flowersonsretno danas! Imala sam 10+ stranica za pročitati nakon pretrpanog vikenda, ali mislim da sam sve pohvatala.
Meni se od petka javlja kao jači pritisak i grčevi i u par navrata sam primjetila roskasti iscjedak. U subotu, pa jučer ništa, pa danas opetluda sam i ne znam dal da danas samo banem kod ginekologa, da li da zovem prvo…prvi pregled mi je tek za tjedan dana..
Draga popisonivy2604
Moj savjet je da se javis doktoru, mozes telefonski se javiti, ili otici direktno, uglavnom kod i tih diskretnijih krvarenja i iscjetka primaju odmah. Tako ces i sebe smiriti a ne o tome jos nedelju dana razmisljati. Mozda treba da mirujes, ili ti treba progesteron, to ovako ne mozes znati i najbolje s ginekolog razgovarati. Javi kako je sve proslo i nadam se da ce sve biti dobro. 🙏🍀
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Voće, makar zdravo, isto je šećer i sa njime isto tako treba biti oprezan i umjeren. Nikako se ne preporuča jesti voće navečer jer onda tek diže razinu šećera u krvi i kreće glad.
Bitno je jesti raznovrsno, od svega po malo, ali naravno što više povrća. 🤗
Sretno svima koji danas imaju nešto!🤗🥰
U petak mi je dr spomenula da se manim kikirikija u trudnoći jer može uzrokovati pobačaj. Do sad sam se davila u kikiriki maslacu. 🥺 Ne nalazim nikakve informacije vezane za to na netu, a nisam ju pitala zašto. Zna li koja od vas ima li istine u tome?🙄🤗
Ja nisam nikad cula za to. Znam da kazu za djumbir treba opreznije jer moze uzrokovati kontrakcije materice. Ono sto je meni receno je da ne smijem losos i ribe nepecene, susi, prsutu i ta mesa koja nisu termicki dobro obradjena, neoprane salate i voce, svjeze sireve koji nisu od pasteriziranog mlijeka, gorgonzolu i slicno. Receno mi je da ne pijem kolu, kafu ne vise od 2 dnevno, nikako energetska pica, naravno alkohol. Ali za kikiriki nikad cula 🤷
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Žene drage… budući da trenutno imam jake mučnine s povraćanjem, kako da uzimam prenatalne vitamine? Pretpostavljam da ću ih sve izbacit pa ih još nisam pila danas… sad me to malo brine pa evo, svaki savjet je dobrodošao Imam osjećaj da ću još i smršavit jer ništa ne mogu zadržat
Žene drage… budući da trenutno imam jake mučnine s povraćanjem, kako da uzimam prenatalne vitamine? Pretpostavljam da ću ih sve izbacit pa ih još nisam pila danas… sad me to malo brine pa evo, svaki savjet je dobrodošaoImam osjećaj da ću još i smršavit jer ništa ne mogu zadržat
Ja svoje uzimam navečer pred spavanje. Ne znam ako su ti manje mučnine navečer možda da probaš tako?
Sortiraj odgovore
Najstariji