MalaG i Flowerson dobrodošle i do poroda ostale 🤗
MomN93
Ja imam u maternici pritisak skoro svaki dan po sat, dva
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Pozdrav svima, je li koja od vas imala simptome mučnine koji su bili nešto intenzivniji par dana (recimo cijelu subotu mi je bilo mučno, osim kad bih bila gladna, a nakon jela opet mučnina) pa onda splasnuli? Danas ujutro mi je nakon doručka bilo mučno, ali je sve splasnulo do danas poslijepodne. Mislim, drago mi je da mi nije mučno jer su mučnine grozne, ali me strah da splašnjavanje simptoma znači nešto loše… inače sam 4+5, tek trebam na prvi pregled nekad sljedeći tjedan. Nemojte zamjerit, prvi mi je put i sluđena sam, stalno guglam i brinem se o svemu
Lily, meni je znalo bit jako mučno, pa danas npr. Skroz ok, samo me muče grčevi. Imam odbojnost prema kavi, uopće ju ne pijem.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lily, meni je znalo bit jako mučno, pa danas npr. Skroz ok, samo me muče grčevi. Imam odbojnost prema kavi, uopće ju ne pijem.
Da, meni se jučer sve gadilo i bilo mi je baš mučno na valove kroz cijeli dan, a i osjećala sam se kao da imam gripu, sva jadna i nikakva. Danas, izuzev jutarnje kraće mučnine, sve dobro… ispast će da prizivam mučnine, ali stvarno me zbunjuju ovi simptomi, valjda to dolazi u valovima… ništa, za nadat se da je sve ok dok ne čujem otkucaje. A vjerujem da ću i tad nastavit bit paranoična.
Pereca kompot od suhih sljiva
Hvala 🌺
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Hej cure, jel' imala koja pritisak, probadanje u rodnici? Od jučer popodne mi se javlja taj neki pritisak, trenutno sam 9+ 5..
Mislim si možda se to dole sve širi i namješta, ali opet me i strah. Prva trudnoća je u pitanju..
Imam i ja stalno osjecaj punoce i pritiska, pa me stipne jako sa strane u jajnicima. Nekad imam osjecaj kao da imam kamen u sredini stomaka. A nekad imam onako blage bolove kao pred mjesecnicu, takve bolove bas ne volim da imam. Ali dok nema krvarenja svi kazu sve je to ok.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Hej cure, jel' imala koja pritisak, probadanje u rodnici? Od jučer popodne mi se javlja taj neki pritisak, trenutno sam 9+ 5..
Mislim si možda se to dole sve širi i namješta, ali opet me i strah. Prva trudnoća je u pitanju..
Imam i ja stalno osjecaj punoce i pritiska, pa me stipne jako sa strane u jajnicima. Nekad imam osjecaj kao da imam kamen u sredini stomaka. A nekad imam onako blage bolove kao pred mjesecnicu, takve bolove bas ne volim da imam. Ali dok nema krvarenja svi kazu sve je to ok.
Pa ja ono, znači dole u rodnici imam osjećaj ko da sam vozila bicikl nakon dugo vremena pa imam upalu svega dolje, ne znam kako bi to drugačije opisala 😂
I ono povremeno bol u donjem dijelu trbuha kao da ću dobiti M. Krvarenja nema, nadam se da je onda sve ok. Sutra ionako moram zvati gin radi doznaka pa ću ga pitati
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Pa ja ono, znači dole u rodnici imam osjećaj ko da sam vozila bicikl nakon dugo vremena pa imam upalu svega dolje, ne znam kako bi to drugačije opisala 😂
I ono povremeno bol u donjem dijelu trbuha kao da ću dobiti M. Krvarenja nema, nadam se da je onda sve ok. Sutra ionako moram zvati gin radi doznaka pa ću ga pitati
Normalno je, sve se širi, to je jedan od znakova da trudnoca zapravo napreduje kako i treba 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Djevojke sta koristite protiv zatvora? Sad sam 8. nedelja. Naime kako pijem ove preparate sa gvozdjem za trudnice i kako mi se gadi povrce koje sam inace prije trudnoce iskljucivo jela, trazi mi se meso stalno, dobila sam bas gadan zatvor. Jutros sam dobila uzasne grceve i poziv na stolicu, ali nista se ne desava. Idem setati, pijem magnezijum svaki dan. Ali imate nesto konkretno da pomogne da otkloni trenutni zatvor a da nije stetno? Oprostite ako pisem na pogresnu temu. 🥰
Meni pomazu kruske, i sok od krusaka 😁 ali kazu da i suhe sljive pomazu.
Dobrodosle sve nove cure, i svima vam zelim skolsku 🤰☺️☺️☺️
Ovih dana sam bas sva nikakva, od mucnina za koje sam bila sigurna da su zavrsile, pa glavobolje, žiganja po maternici, umor, iscrpljenost ... ali zato danas idemo na drugi uzv ☺️ nadam se da ce bit sve dobro 🙈
ako sam koga izostavila ili pogrijesila datum javite pa cu ispraviti,ima nas dosta s istim tjednima i danima trudnoce pa sam prepisivala i ako se slazete ja bih dodala grad gdje se planirate poroditi i spol kad ga saznamo
e da vidjela sam da prave liste i s datima iducih pregleda pa mogu i to napraviti ako zelite.
JESENSKE BEBE 2023.
lana065 12.08
missblonde1
Mimica91
Benkina 01.09
missBlond 01.09
Kiki13 02.09
amarena 02.09
39/48g 02.09
Jelušička 05.09
MomM.94 05.09
Lola1212 06.09