Super za popis ❤️
Dečkića ima vise 😊😊😊za sada
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Cureee 🌞🌞 divne ste mi, a slike vaših bebača da ne pričam 🤩🤩 Ja na žalost nemam ni jednu poštenu sliku di se vidi beba..
Moje termin bi trebao biti 25.9., spol još ne znam. Ne javljam se dugo na forumu ali pokušavam popratit sve kad uđem, a ono 10-15 str minimalno svaki dan 😅
Ja se slikam svaka 2 tjedna ujutro u istom kadru... iako mi je navečer naravno veći trbuh ali lakše mi je ovako pratit promjene. Trenutno sam na +5kg i vječno gladna. Evo zadnja fotka od prije par dana
https://ibb.co/3kPpDw4
Ljubim vas 😘😘
Cure moje, mene evo već 3.dan muče ti bolovi zatezanja u trbuhu. Prva dva dana je to bilo u donjem dijelu trbuha i to sam pripisivala ligamentima maternice. Danas mi se to malo podiglo, došlo je do visine pupka i bas je jako nelagodno 🥺
Bila sam jučer kod gin, rekla joj to, ona mi preporučila magnezija vise i mirovanje...svega toga se držim, ali ne popusta...👀
Ima koja da je tako nešto prošla u ovoj/prošloj trudnoći?
Već se sad polako brinem iako vjerojatno nema potrebe jer nemam ni krvarenja niti ista , ali da me bar malo umirite 🥺
Mana_Mare 20.08. Curica 💜
Skakavac 27.08.
Ninche 18.09.
mc_mouse 19.09. Dečko💙
tashee 08.09. Dečko💙
LoMa 15.09.
Marta 20.09.
Onka 21.09. Dečko💙
Dinosaurus 26.09. Curica💜
Rosha 27.09. Dečko💙
Napokon2804 30.09. Dečko💙
Happymom 01.10.
Tea2807 01.10. Dečko💙
happy_m 08.10.
Orangina 21.10.
Vitae 26.10. Dečko 💙
Gonal 26.10.
Bosco 30.10.
justagirl 03.11.
Vita26 07.11.
Hip_hopsica 13.11.
Cure moje, mene evo već 3.dan muče ti bolovi zatezanja u trbuhu. Prva dva dana je to bilo u donjem dijelu trbuha i to sam pripisivala ligamentima maternice. Danas mi se to malo podiglo, došlo je do visine pupka i bas je jako nelagodno 🥺
Bila sam jučer kod gin, rekla joj to, ona mi preporučila magnezija vise i mirovanje…svega toga se držim, ali ne popusta…👀
Već se sad polako brinem iako vjerojatno nema potrebe jer nemam ni krvarenja niti ista , ali da me bar malo umirite 🥺
Ako je gin pregledom utvrdila da nema nista za zabrinit se i sve je ok onda stvarno nema potribe da se brines i stvaras si stres. Takvi bolovi zatezanja i rastezanja i bolovi nalik onim tupastim menstrualnim su skroz normalni u trudnoci. Unutra se sve rasteze, organi se premjestaju, raste maternica, siri se zdjelica itd itd. Logicno je da cemo osijecat ponekad te blage ali nelagodne bolove. Neke zene jace neke slabije ka i u svemu, nismo svi isti. Opusti se i probaj razmisljat tako da se sada u tebi stvara novi zivot i tvoje tijelo se prilagodjava. Umisto stvaranja stresa i sebi i bebi (jer oni to osjete), uzivaj u trudnoci i svemu sta s tim ide 😉
Cureee 🌞🌞 divne ste mi, a slike vaših bebača da ne pričam 🤩🤩 Ja na žalost nemam ni jednu poštenu sliku di se vidi beba..
Moje termin bi trebao biti 25.9., spol još ne znam. Ne javljam se dugo na forumu ali pokušavam popratit sve kad uđem, a ono 10-15 str minimalno svaki dan 😅
Ja se slikam svaka 2 tjedna ujutro u istom kadru… iako mi je navečer naravno veći trbuh ali lakše mi je ovako pratit promjene. Trenutno sam na +5kg i vječno gladna. Evo zadnja fotka od prije par dana
https://ibb.co/3kPpDw4Ljubim vas 😘😘
Opaaaa 😍
Mana_Mare 20.08. Curica 💜
Skakavac 27.08.
Ninche 18.09.
mc_mouse 19.09. Dečko💙
tashee 08.09. Dečko💙
LoMa 15.09.
Marta 20.09.
Onka 21.09. Dečko💙
Dinosaurus 26.09. Curica💜
Rosha 27.09. Dečko💙
Napokon2804 30.09. Dečko💙
Happymom 01.10.
Tea2807 01.10. Dečko💙
happy_m 08.10.
Orangina 21.10.
Vitae 26.10. Dečko 💙
Gonal 26.10.
Bosco 30.10.
justagirl 03.11.
Vita26 07.11.
Hip_hopsica 13.11.
Zakon... super si to složila Vitae... 🤗
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Bila sam jučer kod gin, rekla joj to, ona mi preporučila magnezija vise i mirovanje…svega toga se držim, ali ne popusta…👀
Nemoj se stresirat. Ja san bas prije tjedan dana pisala o tome, dan prije pregleda. Toliko me bolilo povise desnog jajnika, da san se jedva digla iz kreveta. Popustilo je a ja evo i nakon tjedan dana, na tom mistu osjecam zatezanje i tupu bol. Ginek me prigledala i rekla da je sve apsolutno uredu, da se nemam sta brinit. Popij magnezij, pokusaj se sta vise stedit. Bez straha ako nema svjeze krvi i neizdrzivih bolova. 🤗
Pa ima vas jos dosta koje ne znate spol. Ima jos nade za pojacanje kod curica 💪🏻😎
Sortiraj odgovore
Najstariji