Yel ne znan sta ti preporucit jer ne znam jel A ima neki raspored spavanja. Bebe koje to nemaju tesko da im mozes uvest neku rutinu. A te zamjene dana za noc su normalne i javljat ce se svako toliko. Ja kad sam pokusala to sama korigirat nije islo. Drzala bi micicu budnom po danu pa bi ona samo nastavila standardno u noc bez obzira sta nije spavala. Bilo bi kao ono prosa je san i sad je OK. Dok se sama ne bi vratila u normalu ne bi bilo mira. Sa miskon to niti ne pokusavam jer mi sa micicom to nije uspijevalo dok je bila tako mala.
Sa nekih 8-9 miseci imala je fazu kad je isla spavat oko 0-1. Ja bi bila krepana a ona ko na ecstasyu. I kad joj poslijepodne nisam dala spavat nije bilo pomoci. Samo bi bila jos nervozna i razdrazljiva a spavat bi isla isto tako kasno.
Mozes probat drzat ga budnim poslijepodne pa da ide spavat na vrime al ne ocekuj previse. Eto meni nije uspilo al tebi mozda uspije.
Ja kad pomislin da ima neki ritam on me demantira. Sinoc je zaspa oko 10 a to ne znam kad se prosli put dogodilo. Jos je dosta i spava jucer al valjda juzina ga smantala.
Mozda kad okrene na buru ovi moji metereopati dodju u normalu al sad je svak u svom filmu 😂

Ajme mrki😂😂 mi N isto zovemo mrki iako se pocea na veliko smijat. Spavanje i hranjenje se smirilo , cak je poce spavat po 4h u komadu a do sad je 3h bio top. Mi muku mucimo sa nosicem. Usisivac nam je stalno u rukama. Kupila bi inhalator al nezz kako bi njega inhalirala? Mamuka jeste bili na cjepljenje sa 2 mj? Mi imamo 30.01 i nadam se da ce se do tad rjesit ove prehladice jer nas nece htjet cijepit.

url=https://daisypath.com]
Maca moje su bile tako prehladjene da ni usisivac nije pomaga dok nam jedna sestra na hitnoj (u splitu) nije pokazala kako ona to radi...spricu od 10 ml, dite na bok i sva slina siklja van na drugu stranu, je da malo izmucis dite al to je za njihovo dobro pa smo stisnili zube i sad su ok.
Maca moje su bile tako prehladjene da ni usisivac nije pomaga dok nam jedna sestra na hitnoj (u splitu) nije pokazala kako ona to radi…spricu od 10 ml, dite na bok i sva slina siklja van na drugu stranu, je da malo izmucis dite al to je za njihovo dobro pa smo stisnili zube i sad su ok.
Joj mene je to tako strah raditiii. Ja imam one niveine male ampulice, za sad sam samo umočila vaticu i malo gurnula u nosić... Čisto da kihne.
Mamuka presladak je 😍😍😍
Maca i nas je nosic mucio jedno vrime, isto tako sam mislila da mi je usisivac stalno u rukama, onda sam povecala vlagu u stanu i smanjila grijanje... Onda sam i inhalator taman kupila i pristalo....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji